Плюшени играчки

Настрой низходяща посока

31 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

31 артикула

Страница
на страница

Продукти на фокус

Едва ли има дете, което да не обича плюшените играчки. Малко са и възрастните, които не изпитват и доза умиление, когато видят симпатична играчка, обвита в кадифен плюш, носеща дъх на детство и приятни емоции.

В Dara.bg изграждаме прекрасен асортимент от пухкави приятели, способни да пленят сърцето на най-малките и младите по сърце. Влезте в света на любимите играчки за гушкане и изберете любимото животинче на вашия мъник.

Те са страхотно средство за игра и остават като мил спомен от детството. Същевременно са красива декорация за детската стая, придавайки ѝ уникална очарователна нотка.

Плюшени играчки за всяко дете на ниска цена

Стараем се да поддържаме асортимент с добро разнообразие от детски играчки, така че да можем да отговорим на нуждите и предпочитанията, произтичащи от различната възраст, индивидуалността, характера и конкретните интереси на децата.

Разбира се, плюшената играчка е универсален подарък и съвсем спокойно може да се използва и за изненада на „възрастен“ любим човек, който би оценил такъв мил подарък.

В каталога ни с детски играчки от плюш включваме изгодни:

  • Декоративни плюшени възглавници;
  • Любимото плюшено мече в различни вариации;
  • Други класически плюшени животинки като зайчета, котета и кучета;
  • Миньони, еднорози, анимационни герои и екзотични животинки;
  • Плюшени сърца и други популярни форми;
  • Музикални и движещи се играчки с плюш;
  • Мини играчки 2 в 1 с двойно лице.

Хубави цветове, качествена изработка и красив дизайн – подбираме артикулите в каталога внимателно, за да осигурим на нашите клиенти възможно най-доброто съотношение между отличните характеристики на играчката и нейната цена.

Качествени плюшени варианти за малки и големи

Търсите класическо мече за подарък на дете или половинка? Нека ви предложим няколко подходящи опции, с които да подарите радост и сантимент на любимия човек.

Така всеки път, когато се докосне до мекотата и кадифената прегръдка на плюшената играчка той ще се сеща за вас и вашата грижа. Сладки плюшени зайчета, кучета, котета и други класически животинки също очакват да открият своя грижовен стопанин.

Детето ви обича екзотичните животни? Изберете интересен плюшен хамелеон и го изненадайте с играчка, която едва ли другите деца имат.

Предлагаме и изключително модерните двулицеви плюшени играчки, които се обръщат отвътре навън и предлагат 2 визии в един артикул.

За допълнителна интеракция може да използвате движещи се и издаващи звуци плюшени играчки, които ще привлекат вниманието на детето. Танцуващата плюшена маймунка пък е страхотен вариант за подарък със символично значение за някой млад любител на партита.

Плюшените играчки създават чувство на уют, комфорт и сигурност у детето, което може да му помогне да се справя със стресовите ситуации на своята възраст.

Дори и да не подозираме те може да окажат емоционална подкрепа на детето и изразяват любовта и грижата на човека, подарил играчката. Те могат да бъдат и перфектния другар при заспиване.