Уважаеми клиенти, периода от Четвъртък 2 Май до Понеделник 6 Май /включително/ ще бъдат почивни дни за нас. Светли Празници!

Картички

Настрой низходяща посока

41 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

41 артикула

Страница
на страница

Продукти на фокус

Дори подаръкът, който сте избрали, да е перфектното попадение – нещо ценно за празнуващия, което винаги е искал и с удоволствие ще си служи с него, той все пак се нуждае от един последен завършващ щрих – подходяща картичка.

В зависимост от това, което е написано в картичката, тя много лесно може да се превърне в гвоздея на вашия дар, ако в нея сте успели да изразите своите най-добри пожелания, признателност и любов към близкия човек. А и остава за спомен от прекрасния ден и вашето специално отношение, дори когато подаръкът вече е захабен и не може да се използва.

Затова в Dara.bg отделихме специална категория само за нашите красиви поздравителни картички. Изберете кореспондираща с подаръка оригинална картичка и завършете в една поръчка подготовката си за предстоящото празнуване. Само няколко клика ви делят от комплектоване на перфектното подаръчно комбо.

Подбор от оригинални картички за най-различни поводи

Нашите картички се отличават с уникални дизайни, които трудно ще откриете на друго място. Обикновено такива артикули са на доста висока цена, заради детайлните елементи, които са включени в дизайна, но в нашия онлайн магазин събираме само най-изгодното, така че картичката да бъде наистина хубава, но да не оскъпи излишно подаръка.

При нас ще откриете страхотни картички, предназначени за поздравителни пожелания за рожден ден, имен ден, 8-ми март, Св. Валентин, Свето Кръщение и всеки един друг празник, на който е уместно да се поднесе картичка. А защо да не подарите благодарност, без да е необходим конкретен календарен повод? Имаме подходящи картички и за тази цел.

Елегантни, пищни, цветни, красиви и забавни картички

Dara.bg разполага с доста добър каталог от поздравителни картички, в който се стараем да покрием всички сегменти.

Тук може да закупите прекрасни детски картички с весели цветове и фигурки, които да бъдат оценени от малките очички.

Гордеем се с колекцията си от релефни картички с елегантни орнаменти от дърво, които създават страхотен изящен ефект и са чудесна картичка за сватба или за показване на признателност към любим човек.

Имаме и мини картички, които са идеални за случаите, в които малкото послание е достатъчно, за да съпроводи подобаващо подаръка.

В колекцията ни ще откриете и много интересни луксозни 3D картички, които създават пищен фон за даване на ефектни пожелания, прикрепени към поднасяните подаръци.

Повечето картички се предлагат с удобен плик, в който може да се сложат и пари.

Ако обичате да майсторите, имаме и крафт комплекти за картички, с които може сами да моделирате дизайна. Предлагаме и красиви покани за събития.