Уважаеми клиенти, периода от Четвъртък 2 Май до Понеделник 6 Май /включително/ ще бъдат почивни дни за нас. Светли Празници!

Изкуствени цветя

Настрой низходяща посока

52 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

52 артикула

Страница
на страница

Продукти на фокус

Както вече сте се убедили в Dara.bg може да намерите абсолютно всичко за вашия дом. От най-важните пособия, до най-малките детайли - нашето портфолио предлага богат асортимент от стоки за дома.

Всеки един детайл е от значение, за това нямаше как да не включим подбрана селекция от изкуствени цветя. Тези аксесоари за дома се използват в декорацията и допринасят за естетическия вид и интериорния дизайн на вашия дом.

Ние внимателно подбрахме най-красивите и реалистични цветя, с които да създадете впечатляващи декорации.

Идеи за аранжировки с изкуствени цветя

Предимствата на изкуствените цветя са, че никога не губят красотата си. Те остават вечно цветни и могат да се използват дълги години. Предложенията, които ще намерите в категорията Изкуствени цветя са изключително качествени и цветовете им не избледняват дори след дългогодишно използване.

Ако обичате да създавате красота с ръцете си, то със сигурност трябва да създадете аранжировка от изкуствени цветя. Предлагаме ви няколко идеи, с които да добавите свежест и красота в интериорния дизайн на вашия дом:

  • Създайте красиви букети и ги поставете в голяма ваза, която да поставите в ъгъла на антрето и хола.
  • Украсете рамките на картините с клонки от зелени изкуствени листа, за да добавите свежест в интериора.
  • Подредете букети в малки вази, които да поставите на масата в кухнята или на секцията.
  • Обгърнете колоните във вашия дом с красиви изкуствени цветя
  • Добавете множество малки акценти като направите малки букети, които да поставите на нощното шкафче или по етажерките в стаите.

Защо да декорирате дома си с изкуствени цветя

Изкуствените цветя са не по-малко красиви от истинските. При нас ще намерите цветя изработени от висококачествен текстил, който трудно избледнява и не се поддава на механично износване.

Изкуствените цветя са по-подходящи за създаване на дълготрайни декорации, защото не увяхват, не губят цвета си и нямат аромат, който може да дразни някои хора. Те се комбинират лесно и създаването на аранжировки с тях не отнема много време.

Ако дадена комбинация вече ви е омръзнала, много бързо може да създадете нова или да разместите разположението на цветята.

Изкуствените цветя са достатъчно реалистични, за да създадат автентично природно усещане и да допренесат за цялостния интериорен дизайн. Много хора ги предпочитат, защото не изискват грижи и въпреки това не губят красотата си.

Не се колебайте повече, а поканете красотата на изкуствените цветя и във вашия дом. Направете поръчка на избрани от вас цветя и създайте най-прекрасните комбинации. Аранжирайте дома си със стил с помощта на Dara.bg - вашият доверен доставчик на домашни потреби и аксесоари.