Идеи за подарък за мъж и за жена по случай Гергьовден

Идеи за подарък за мъж и за жена по случай Гергьовден

Наближи ли момента да избираме подаръци, винаги става трудно. Започваме дългите монолози „Какво да взема за подарък? Дали ще му хареса? Ами ако не му хареса? Може би приятелката му ще знае.“ Въпросите отправени към нас самите, като понякога дори се надяваме и на незабавен отговор, могат да продължат до безкрай.

Нека ви улесним. Нашият екип е подбрал няколко идеи за подарък с гарантиран успех, че ще зарадват и усмихнат именика.

Да не губим повече време, а да започваме с представянето на нашите топ 10 идеи за подарък за Гергьовден.

1. Чаша

Чашата е красив и практичен подарък, подходящ както за мъж, така и за жена. Сигурно се чудите „Какво пък толкова ѝ е специалното на тази чаша?“. Прави сте, една обикновена чаша със сигурност няма да впечатли имениците, затова ние ви предлагаме чаши с оргинални надписи по случай най-големия пролетен празник. Някои от надписите, които ще откриете върху наши тематични чаши с надписи за празници са:

  • „Георги №1”,
  • „Георги за маса и любов е винаги готов“, 
  • „Той е умен, той е красив, той е скромен, той е СУПЕРГЕОРГИ“,
  • „Супер Дядо Георги,
  • „Не е лесно да си Георги, хем си хубав, хем си умен, хем си добър“,
  • „Жоро винаги е прав“,
  • „Супер Георги“,
  • „Георги е безценен“,
  • чаша с надпис „Честит имен ден“ + пожелание.

2. Аптечка с шотове

Ако вашият Георги обича да купонясва, то този подарък е точно за него. Всеки купонджия има нужда от аптечка с шотове. Тези шотове се пълнят с елексира на живота и помагат за изобилие от здраве, късмет и храброст. Шотовете приповдигат духа и затвърждават великото име, което носи именика.

3.Бележник

От както се помним всичко се записва на хартия, хората изливат мислите си, емоциите си и събират великите си идеи върху лист хартия. Бележниците никога не са излизали от мода, а някои от тях се превръщат в дневници, планери или книга с любими рецепти. Един подходящ подарък за Гергана би бил бележник с надпис „Гергана – уникална и невероятна“ – подарък и комплимент в едно, а за Георги сме избрали бележник, където да побере всичките си идеи на едно място, бележник с надпис „Грандиозните идеи на Георги“. Подсигурили сме и дневник след като осъществи всичките си идеи – бележник с надпис "Великите постижения на ГЕОРГИ", не на последно място е бележникът "Великите размисли на ГЕОРГИ".

4.Купа и орден

Кой не обича да бъде отличаван с постижения? По простата причина, че всички обичат, сме създали специални купи, медали и ордени за празнуващите. Като например:

5.Кутия за вино

Виното никога не излиза от мода. То е предпочитан и стилен подарък, подходящ за мъж и за жена. Но ако сте от хората, които обичат малките детайли, то този аксесоар перфектно се вписва във вашия сценарии. Хубаво вино, облечено в красива кутия с надпис „Честит имен ден“ е финалният щрих, който търсите.

Чува ли сме, че всяка Гергана обожава вино, затова сме създали специална кутия само за нея. Кутия с надпис „Гергана - Родена да купонясва, да сияе, да бъде себе си и да пие ВИНО“.

6.Аксесоари за вино

Почитателите на вино е необходимо да се снабдят и с пълното оборудване от аксесоари, необходими за безпрепятстваното отваряне, наливане и поддържане на бутилката с вълшебната напитка. Нашият екип ви предлага избор между изискана кутия с надпис „Честит имен ден“, луксозна кутия с лицето на Св. Георги и аксесоари за вино "Честит Празник" в бутилка от 5 части.

7.Манерка

Продължаваме с тематични подаръци като идва ред на Манерките, които са страхотен компактен подарък за всяка чанта и всеки джоб. При нас ще откриете персонализирана манерка-ключодържател „Гергана“, манерка „Глътката на Жоро“, манерка „Супер Георги“, манерка „Стратегически запас на Георги“.

8.Касичка

След празненството по случай имения ден, който ще организира Георги, със сигурност ще му трябва време да възстанови похарчената сума. Вие сте добри приятели и мислите за неговото благосъстояние.

Мотивирайте го да спестява за мечтаната кола, мотор, замък на морето или просто, за да има бирички за компаниятя. Целта на касичката на Георги, която ви предлага нашият екип има точно тези цели. Помогнете на Георги да купува повече бирички за компанията!

9.Ключодържател

Не е ли готино, това което носиш навсякъде със себе си да ти напомня, че си №1. Готино е, разбира се, затова създадохме невероятните ключодържатели с надписи „Именик №1“ и „Супер Георги“. Ако искате още по-персонализирани ключодържатели, можете да разгледате и тези с надпис „Георги“ и „Гергана“.

10.Стъклени картички

Какво е подарък без картичка. Пожеланията са важни за всеки повод, с тях ние изразяваме добрите си чувства и предаваме положителните си емоции на празнуващия. Пожелаваме им нещата, които от сърце желаем да им се случат.

Нашите готови красиви картички, направени от стъкло са перфектният завършек на подаръка, който си избрал. Стъклените картички заместват хартиените, те могат да се поставят на работното бюро или на друго видно място, където именика да си припомня ежедневно хубавите пожелания.

Разгледайте още плочки във формата на сърце с надпис "Имен ден". 

Надяваме се, че сме ви помогнали да намерите перфектния подарък по случай Гергьовден. 

Екипът на Dara.bg ви изпраща много усмивки и позитивни емоции.