Уважаеми клиенти, периода от Четвъртък 2 Май до Понеделник 6 Май /включително/ ще бъдат почивни дни за нас. Светли Празници!

Как да декорираме бързо и лесно

Как да декорираме бързо и лесно

Направата на украса за парти не трябва да е нито сложна, нито скъпа. В желанието си да създаде перфектната украса за предстоящото парти, човек може лесно да се улиса и да прекали с комплицирането в осъществяването на задачата. А това трябва да е приятен и забавен процес, който да носи удоволствие на твореца, без да му губи излишно време, нерви и средства.

Затова в днешната ни публикация искаме да ви дадем няколко препоръки за бързото и лесно парти декориране, без излишни усложнения, но с много наслада и забава.

Използвайте подходящата украса за парти

Най-голямото ви улеснение тук са правилните средства за създаване на парти обстановка чрез декориране.

  • Балоните са вашият пръв помощник в парти декорацията

Ако искате да се справите по-бързо с декорацията и въпреки това тя да бъде наистина ефектна и хващаща окото, балоните са може би най-добрият вариант. Трябват ви само подходящите модели балони, добро съчетание от цветове, форми и големина и няколко сръчни ръце (помпичката за надуване на балони също е доста добър помощник).

За детски партита може да използвате балони в светли контрастни цветове, за тийнейджъри и млади хора – близки нюанси, като металическият отблясък е много добър вариант в тази насока.

 За пълен завършек използвайте и лента, която да накъдрите и вържете на балоните.

  • Използвайте готови парти декоративни аксесоари

Най-голяма свобода имате при организирането на детско парти. В неговите рамки може да използвате всякакви парти аксесоари като картонени надписи, хартиени фигури, ПВЦ ресни за декорация, парти гирлянди и знаменца, стикери за стена, парти лента и др. подобни. Най-лесният вариант за готовите комплекти за декорация, съдържащи пълно оборудване за създаване на празнична атмосфера.

  • Украсете трапезата

Използвайте трапезата като още едно поле за създаване на ефектна декорация. За малчуганите може да използвате всякакви готови цветни решения – покривки, хартиени прибори и посуда, тюл и прочие.

За празника на зрял човек може да декорирате масата с цветя, стилни празнични салфетки в един цвят и свещи.

Бонус: практични съвети за бързо и лесно декориране

Независимо дали организирате украсата за свое парти или такова на приятел, една от най-големите хитрини, които може да ползвате е да поканите няколко приятели да дойдат по-рано от останалите. Нека те да ви помогнат с поставянето на украсата.

Това съвсем няма да им дойде като неприятно задължение, напротив, с радост ще приемат задачата като мисия за създаване на прекрасна празнична атмосфера. А и самите те ще добият по-бързо парти настроение и ще се отпуснат по-лесно.

Използвайте семпли, но ефектни решения в украсата и не забравяйте, че понякога по-малкото е повече, а това се отнася с пълна сила за декорирането.