Уважаеми клиенти, периода от Четвъртък 2 Май до Понеделник 6 Май /включително/ ще бъдат почивни дни за нас. Светли Празници!

Други

Настрой низходяща посока

28 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

28 артикула

Страница
на страница

Прегледали сте всички останали детски играчки за момичета и все още не можете да откриете перфектното подаръче за малката дама, която искате да зарадвате с поредната изненада? В тази продуктова категория на Dara.bg поместваме всички други опции за игра, които са подходящи за момичета и може да ви вдъхновят в търсенето на точното попадение.

Тук изграждаме асортимент със забавни и интересни средства за игра и развлечение на момичета от различни възрасти, които не попадат в останалите раздели. В него ще откриете няколко класически предложения, както и оригинални попълнения, така че да изберете точно онова, на което малката госпожица би се зарадвала най-много.

Какви други играчки за момичета предлагаме тук

В тази категория наблягаме на играчките за момичета над 3-годишна възраст – когато детето вече може да използва по-фини двигателни умения. Предлагаме различни модели средства за игра, сред които да изберете най-подходящото предложение според интересите и характера на момичето.

Вашата малчуганка обича животните и искате да я запознаете с имената на колкото се може повече такива по ефективен начин? Може да използвате някой от нашите комплекти с фигурки животинки в реалистични цветове, които ще ѝ помогнат да запамети как се казват различните животни и да играе с тях на воля, създавайки домашна ферма или дива джунгла в детската си стая.

Момичето, на чийто рожден ден е поканено вашето дете гледа с изключително почуда и искрящ поглед домашните любимци? Може да изберете за подарък кученце в реалистични размери с дистанционно, което тя да управлява сама и с което да играе спокойно, без мама и тате да се притесняват от създаване на бъркотия.

Искате да подарите нещо символично на своята дъщеря, която има свое любимо анимационно филмче? Разгледайте тематичните ни фигурки с герои от любимите анимации на много добра цена и грабнете следващото мини подаръче, което ще предизвика голяма изненада.

В колекцията ни с други предложения за момичешки играчки ще откриете още:

  • Музикални играчки;
  • Мини фигурки за игра с животинки;
  • Интересни ключодържатели;
  • Комплекти мини ферма, джунгла и подобни;
  • Играчки домашни любимци.

И разбира се много други опции, в зависимост от наличностите ни към момента.

В избора на момичешки играчки се опирайте на интересите на детето

За да бъде играчката наистина интересна, е важно да е съобразена с интересите на момичето, на което ще бъде подарена. Затова е добре да се поинтересувате какво обича да прави детето и какви са неговите заложби. Разбира се, има и универсални забавни играчки, които всеки малчуган би харесал, като например така популярния симпатичен котарак „Повтарящ Том“ или фънки музикална маймунка, поклащаща се в ритъм.

А за правилния избор и изгодната цена разчитайте на Dara.bg.