Уважаеми клиенти, периода от Четвъртък 2 Май до Понеделник 6 Май /включително/ ще бъдат почивни дни за нас. Светли Празници!

Метални колички

Настрой низходяща посока

22 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

22 артикула

Страница
на страница

Готови, приготви се, старт! Нека съревнованието между най-бързите, най-функционалните и красиви метални колички започне сега! Представяме ви прекрасната селекция на Dara.bg с уникални детски играчки колички, в която всяко возило е подбрано така, че да създаде още много поводи за усмивки на своя бъдещ притежател.

Разпалете ентусиазма на малчуганите с нашите реалистични модели и им помогнете да попълнят колекцията си с неповторими подаръци на четири или две колела (а защо не крила или перки). Независимо дали трябва да заведете своя малчуган на рожден ден с подобаващ подарък или искате да изненадате него самия, тук ще откриете страхотни попадения за всяко момче, проявяващо интерес към возилата.

Метални колички, мотори, товарни автомобили и други уникални возила

В онлайн магазина ни изграждаме доста голямо богатство от предложения в сферата на игрите и играчките. Това се отнася и до настоящата категория, в която може да откриете всевъзможни метални превозни средства под формата на мини играчки с обикновено или инерционно задвижване.

Предлагаме както единични модели, така и сетове с няколко броя метални колички, в зависимост от това какъв точно подарък за момче търсите. Избирайки комплект с цяла колекция, ще осигурите на мъника всичко необходимо за провеждането на едно скоростно рали с приятели. В прекрасната ни колекция на няколко колела ще откриете следните видове играчки метални превозни средства:

  • Мотори – кросови или пистови;
  • Леки коли;
  • Спортни автомобили;
  • Полицейски колички;
  • Пътна помощ с кран;
  • Джипове;
  • Кемпери;
  • Камиони;
  • Пикапи;
  • Строителни машини – багери, бетоновози, мотокари, валяци;

Осигуряваме варианти в различни мащаби като 1:38; 1:43; 1:56; 1:60: 1:64, някои от които с отварящи се врати, а други с допълнителни аксесоари като ремаркета и рампи.

Уникалните ни изработени от метал колички привличат интереса на детето със завладяващи цветове и отличаващ се дизайн. Подбрали сме детски играчки за момчета, които се открояват с реалистични и дизайн, максимално наподобяващ истинските возила. Така детето ще има възможност да се приближи още повече до истинското вълнение по любимите марки и модели автомобили.

Имайте предвид, че тези играчки са подходящи за момчета над 3-годишна възраст, тъй като имат дребни детайли, които не биха били безопасни за по-малки деца.

Металната количка е подарък за цял живот

Благодарение на изработката от издръжлив материал с дълга експлоатационна приложимост, устояват на времето и дори съвсем спокойно могат да се предават от поколение на поколение. Затова и много често остават като един прекрасен сантимент от детството, който се подарява на най-малкия шофьор в семейството, готов да продължи играта с любимата играчка на колела, вдъхвайки ѝ нов живот.

Изберете метална количка от Dara.bg и внесете още цвят и вълнение в неговото детство, закупувайки уникален подарък на изгодна цена.