Уважаеми клиенти, периода от Четвъртък 2 Май до Понеделник 6 Май /включително/ ще бъдат почивни дни за нас. Светли Празници!

Ученически пособия

Настрой низходяща посока

209 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

209 артикула

на страница

Продукти на фокус

Неусетно отново настъпи това време от годината, в което трябва да стегнете децата за училище. Трудно ви е да осъзнаете, че детето е пораснало с още една година, но по-добре да го приемете по-скоро и да започнете с пазара за първия учебен ден.

Ние от Dara.bg обновихме портфолиото си от ученически пособия, за да успеем да ви помогнем в подготовката за новата учебна година. Децата ви заслужават най-доброто, за това заложете на нашия асортимент от стоки за училище и ги изненадайте приятно преди 15 септември.

Необятният свят на ученическите подобия

Ние предлагаме изключително богат избор от аксесоари и стоки за училище, които събрахме в специалната категория Ученически пособия. Не преувеличаваме, когато казваме, че този свят е необятен защото при нас ще намерите абсолютно всичко нужно за да подготвите децата за посрещането на новата учебна година - раници, несесери, материали за рисуване и много други.

Представяме ви част от най-интересните ученически стоки и тайни дневници, на които всеки малчуган би се зарадвал:

  • Гел химикали с 12 цвята;
  • Мини маркери „Мечета“;
  • Комплект за рисуване и оцветяване с 46 части на различна тематика;
  • Комплект за рисуване и оцветяване с 102 части „Коли“;
  • Комплект за рисуване и оцветяване от 102 части „Бухалче“;
  • Таен дневник „Аплака“ с кутия и катинар;
  • Таен дневник „ Коте“
  • Таен дневник с кутия сърце;
  • Флумастери 18 цвята;
  • Ученически комплект за чертане;
  • Неонови темперни бои;

Списъкът продължава с още много ученически пособия, но вие вече се убедихте, че при нас ще намерите всичко, което е нужно на малчуганите, за да се представят добре в училище.

Всяко дете заслужава да посрещне първия учебен ден с усмивка

Настъпването на първия учебен ден всяка година предполага трескави подготовки. Родителите най-добре знаят, че колкото по-рано започнат с пазаруването за новата учебна година толкова по-добре.

Вместо да обикаляте от магазин на магазини и да губите излишно време, тази година направете нещо различно. Поръчайте всичко необходимо за ученика от нашия онлайн магазин и зарадвайте децата си с нови ученически пособия и канцеларски материали.

Всяко дете заслужава да посрещне новата учебна година развълнувано и щастливо. Какъв по-добър начин да подарите на учениците щастие от това да им подарите нови ученически комплекти, с които следващите месеци да са по-приятни и забавни.

Доверете се на Dara.bg. Ние предлагаме не само най-интересните подаръци и най-функционалните стоки за дома, но и много аксесоари за ученици. Убедете се в многообразието от артикули за ученика, които предлагаме в категорията обособена специално за тях.

При направена поръчка над 35лв може да се възползвате от опцията за безплатна доставка само до офис на СПИДИ.