Уважаеми клиенти, Петък 24 Май ще бъдe почивен ден. Весели Празници!

За контакт

Изпратете ни съобщение:

Изберете да се свържете с нас чрез един от посочените четири варианта за контакт. Нашият екип ще се свърже с вас или ще ви отговори, в зависимост от избрания начин за кореспонденция, в първия възможен момент в рамките на работния ден и работното време.

Обратната връзка е важна за нас, защото искаме да сме максимално близо до своите клиенти, затова не се колебайте да се възползвате от предоставените възможности за оставянето ѝ.

Начини за връзка с Дара.бг

Чрез обаждане на горепосочения телефонен номер може да се свържете с нас в работно време. Ще се радваме да отговорим на вашето запитване и да ви помогнем да направите своята поръчка. Оказваме съдействие и при проблеми с вече направена поръчка, както и при казуси с доставката на стоката. Имате възможност да се свържете с нас и при желание за рекламация и връщане на стоки.

Своите запитвания или пък обратна връзка за закупен продукт или осъщественото обслужване, може да направите и чрез изпращане на мейл на sales@dara.bg Това може да направите и в извънработно време.

На страницата сме ви оставили и възможност за директно изпращане на съобщение до екипа на Dara.bg. Тази форма също може да използвате по всяко време на деня.

Може да използвате предоставените контактни форми и за бизнес запитвания и предложения в сферата на партньорството между търговци. Ще се радваме да станете наши партньори и заедно да продължим да изграждаме надеждна ниша на българския пазар със стоки за ученика, джаджи, подаръци, парти украса и парти артикули.

Добавете профила на магазина ни в своя инстаграм

Брандът ни има свой собствен профил в социалната мрежа. Последвайте ни, за да разбирате лесно и удобно какви са актуалните и най-нови продукти в асортимента на магазина ни.

Там запознаваме клиентите си с новите попълнения в продуктовия ни каталог с парти артикули, балони, комплекти със стойка за балони и забавни подаръци, както и с някои от текущите промоции. Изпратете ни съобщение в мрежата и оставете своята обратна връзка или отзив, за да можем да ви бъдем максимално полезни.

Станете част от семейството на „Дара“ и започнете да създавате усмивки на всеки повод и без повод, с помощта на интересни, забавни, красиви и сантиментални артикули.

Абонирайте се за онлайн бюлетина на Дара

Най-долу в дъното на страницата ще откриете форма за абониране към онлайн бюлетина на нашия магазин. Въведете своя мейл адрес и така ще можете първи да научаване за най-добрите ни горещи оферти и промоции, както и за предстоящи събития, в които брандът ни участва.

Така ще имате възможност да правите винаги най-изгодната покупка, избирайки качествени стоки на намалена цена и с изгодни условия за доставка.

*Имайте предвид, че може да правите поръчки през нашия онлайн магазин за подаръци Dara.bg по всяко едно време на деня, в почивен или работен ден. Поръчката ще бъде обработена в работно време, хронологично следващо подаването ѝ от клиента през сайта.

За осъществяване на покупка е достатъчно да направите онлайн поръчка през регистриран профил и не е необходимо да звъните допълнително на посочения телефон за контакт или да се свързвате по друг начин с нашия екип.

За контакт: