Уважаеми клиенти, Петък 24 Май ще бъдe почивен ден. Весели Празници!

Бижутерки и огледала

Настрой низходяща посока

32 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

32 артикула

Страница
на страница

Продукти на фокус

Представяме ви поредното страхотно предложени на Dara.bg в раздела „дамски подаръци“ – красиви кутии за бижута и изискани джобни огледалца.

Няма момиче или дама, която да не обича нежните украшения и затова съвсем спокойно можем да кажем, че това е един универсален подарък, подходящ за много поводи. Н

о с универсалността сме до тук, тъй като в онлайн магазина ни ще откриете уникалност в отличаващите се модели бижутерки и огледала, която ги прави още по-специални и желани.

Тук ще намерите всичко останало, но не и скука, като целта ни е да ви предоставим достатъчно добър избор от разнообразни предложения, за да успеете да намерите перфектния подарък с няколко клика от удобството на дома си.

Кутия за бижута за момиче или жена – направете страхотен подарък

В тази категория имаме няколко различни модела дамски и момичешки кутии за бижута, от които може да изберете ефектен подарък за своя любима млада или вече пораснала дама.

Търсите интересен подарък за момиче до 13-годишна възраст? Разгледайте страхотните ни модели цветни музикални бижутерки в закачлива форма на куфар с колелца, в която са поместени фигура на балеринка, танцуваща под звуците на красива мелодия и отделения за различни видове детски бижута.

Естествено вътре ще откриете и незаменим аксесоар – огледалце, в което малката принцеса може да огледа как ѝ стои избраното бижу.

Искате да изненадате своята майка за 8-ми март – деня на жената? Имаме страхотно предложение за вас! Красива кутия за бижута с надпис със сантиментални пожелания за най-скъпата жена на света, в която практично ще може да събира своите ценни украшения.

Чудите се какво да подарите за поредна година на 14-ти февруари на своята нежна половинка? Нека ви предложим страстно червена кутия за бижута с огледалце, чрез която може да изразите скъпоценните си чувства към своята любима жена.

Предлагаме и красиви декоративни малки стъклени бижутерки, които допълват ефектно декора върху тоалетката в спалнята. Имаме и чудесна колекция с ефектни бижутерки под формата на ретро сандъче за бижута, които внасят изящна рустикална нотка в интериора.

В каталога ни с бижутерки ще откриете и елегантни бижутерки от резин в красива фигура – късметливо слонче, бухал и пр.

Като подаръци за най-сръчните пък сме подготвили селекция от крафт бижутерки „направи си сам“.

Красиво джобно огледалце като комплимент с мило послание

В категорията бижутерки и огледала в Dara.bg предлагаме и компактни джобни огледалца, които се побират и в най-малката дамска чанта. Не пропускаме и тук да оставим своя уникален почерк под формата на красив надпис с пожелание или послание, което да разтапя сърцето на любимата дама всеки път, когато понечи да се огледа.