Уважаеми клиенти, Петък 24 Май ще бъдe почивен ден. Весели Празници!

3D Фоторамка - Кутия МДФ

Настрой низходяща посока

2 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

2 артикула

на страница

Рамките със снимки са един от тези елементи в дома, които придават уют, чувство за топлина и индивидуализъм. Те са това, което прави една къща дом, независимо дали съдържат семейни снимки, портрети, пейзажи, всички те са скъпи спомени за някой, с любими хора ли на любими места.

Фоторамките придават стил в едно помещение, разнообразието от цветове форми и размери ги прави освен мил спомен и красив декоративен елемент за дома. Можете да ги позиционирате навсякъде, където яви е удобно и да комбинирате различни размери и цветове. Това ще направи всяко помещение по -красиво и цветно. Особено за по-скучните и семпли стени, на които липса цвят и отличителност, добавянето на рамка със снимка например би свършило чудесна работа.

Ние от онлайн магазин Dara.bg предлагаме за вас богато разнообразие от 3D фоторамки, които можете да подарите на скъп човек или с които да украсите дома си, придавайки му топлина и стил!

Какви продукти ще откриете в категорията

В категорията 3D Фоторамка - Кутия МДФ на нашия сайт ще откриете богато разнообразие от стилни, красиви продукти. Ние предлагаме рамки в различни цветове и размери, в които да запазите най-милите си спомени вечно. Освен за любимите ви снимки те са подходящи и за арт проекти, като например, събрани мъхове и сухи цветя, с които дас направите ваш шедьовър за дома си.

Тези рамки са идеален подарък за близките ви хора, като можете да ги подарите на рождени дни, Коледа, годишнини и други празници. Подарете обща снимка, рисунка или пейзаж, всеки мил спомен, запечатан в рамка би зарадвал любимите ви хора.

Рамките могат да се закачат на стена и да останат красив спомен в стаята, с който близките ви ще се сещат за вас и за запечатания момент, всеки път щом погледнат към рамката. Тези рамки са идеални и за вашия собствен дом, където да сложите семейна снимка, снимки с приятели, снимка на децата ви или рисунките им, нарисувани за вас, които да ви карат да се усмихвате.

Можете да изберете класически дървени рамки в тъмен или светъл цвят, по-големи или по-малки рамки, изберете спрямо помещението и нуждите ви. Придайте цвят, визия, стил и топлина, с най-милите ви спомени, или направете ръчно нещо ваше, което да запаметите в рамка. От вас зависи как ще ги използвате.

Всички те са красиви, практични и подходящи за различни ситуации. Зарадвайте вас самите ли близките си хора, като подарите мил, вечен спомен, който винаги да стои на стената, напомняйки за прекрасни мигове!