Топки

Настрой низходяща посока

34 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

34 артикула

Страница
на страница

Продукти на фокус

Още в ранна детска възраст игрите с топка представляват особен интерес за малчуганите. Това е интеракция, която предизвиква и развива като същевременно носи удоволствие на играещите и изгражда ключови двигателни и когнитивни способности.

А и е един доста семпъл, но изключително практичен и успешен начин за попълване на свободното време и създаване на интересна активност не само за децата, но и за големите.

Знаейки отлично това, ние от Dara.bg създадохме отделна секция, която е посветена изцяло на игрите с детски топки. В нея поместваме няколко бюджетни подскачащи артикули за игра на много добра цена, с които може да се сдобиете в бързи стъпки за завършване на онлайн поръчката в магазина.

Детски топки за игра и спорт на страхотна цена

Изграждаме каталог с предложения за спорт и игра, в който потребителят да може да открие лесно най-подходящата детска топка, според възрастта на детето и неговите лични предпочитания.

В най-ранна възраст препоръчваме да се използват меки платнени топки с различни текстури и цветове, стимулиращи сетивата. В диапазона от 1 до 3 годинки може да се въведат меки дунапренени топки, с които детето трудно ще се нарани.

В периода може да използвате и леки надуваеми топки с диаметър около 15-25 см. След 3-годишна възраст може да запознаете детето с по-малоразмерни топки за футбол.

С навършване на 6 години може да започнете да давате на детето да играе с топки за спорт като волейбол и баскетбол, като е добре все пак да подбирате съобразени с възрастта варианти. След 12-годишна възраст ще му е удобно за игра с пълноразмерни спортни топки.

В каталога ни ще откриете както подходящи за мъници меки и леки добре отскачащи гумени топки, така и евтини варианти на спортни сфери за волейбол, баскетбол, футбол и други любими класики.

В Dara.bg предлагаме сфери в различни размери, с изработка от кожа – класическа или омекотена. Разбира се, в моделите за малчугани акцентираме върху многото шарки и живите цветове, които да привлекат по-бързо вниманието на детето и да му помогнат в следенето на движението.

Предимствата от игра/спорт с топка

Има много ползи от редовното осъществяване на занимателни активности с топки при децата. Тези игри насърчават физическата активност, помагат на детето да изгражда сила, координация и допринасят за сърдечно-съдовото му благосъстояние. Допринасят за здравословното израстване на детето и още в ранна възраст му помагат да свързва редовното движение с нещо нормално, полезно и забавно.

Също така изграждат двигателните умения, помагат на детето да се научи на работа в екип, спортсменство и да има ефективни социални интеракции. Освен това спортът може да се превърне в удоволствие за цял живот.