Стенни

Настрой низходяща посока

18 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

18 артикула

на страница

Стенните часовници са едни от най-практичните аксесоари, които трябва да присъстват във всеки дом. Те не само показват часа, но могат да бъдат един стилен етайл към интериорния дизайн. Тези функционални аксесоари могат да бъдат идеалната декорация за стена, която да добави интересна щриха към обзавеждането на стаята.

Стенните часовници са задължително попълнение във всеки един офис. Така служителите лесно могат да следят колко време им остава до края на работния ден или до важна среща.

В онлайн магазина за домашни потреби и аксесоари - Dara.bg сме събрали богат избор от модели стенни часовници, които може да добавите към интериора на вашия дом или офис. И този път подбрахме разнообразни модели, от които всеки може да избере най-подходящия според изискванията си.

Какви модели стенни часовници предлагаме

В категорията Стенни, която се намира в раздела Часовници предлагаме модели, които може да окачите на стената. Някои от тях имат кръгла форма, а други се предлагат с нестандартни форми.

Освен стандартни стенни часовници при нас ще намерите и персонализирани такива, които са подходящи за подарък на човек, който е отдаден на лова и риболова. Върху тези модели са поставен забавни илюстрации и надпис “Време е за лов”.

Други интересни стенни часовници са декоративните часовници с две пана във формата на листо. Те се предлагат в няколко цветови гами, а причудливите им форми ги им придават изтънчен вид. Тези часовници са подходящ интериорен аксесоар за помещения, които са обзаведени в по-ретро стил.

Моделите, които ви предлагаме са изработени от качествени материали. Това е много важна информация не само заради издръжливостта на часовника, но и за възможността да се съчетае с различен интериорен дизайн. Например, металните стенни часовници са модерни и елегантни, докато дървените са по-традиционни и уютни.

Как да изберете подходящ стенен часовник

Няма правила за това как да изберете подходящ часовник. Все пак ние попитахме интериорни дизайнери за свети как да съчетаете стенния часовник с цялостното обзавеждане на помещението.

Те съветват да избирате всички аксесоари за дома според главната идея на дизайна. Ако вашият дом е обзаведен в по-модерен минималистичен стил е подходящо стенният часовник да е с кръгла форма в неутрални цветове.

Друго нещо, с което трябва да се съобразите при избора на часовник е размера на стената. Ако стаята ви е малка изборът на голям стенен часовник може да я направи да изглежда препълнена.

Следвайте тези съвети и изберете най-подходящият стенен часовник за вашия дом от Dara.bg. Ние винаги се стараем да ви предложим най-модерните и функционални аксесоари за дома. Направете поръчка още сега!