Украса за изписване на бебе

Настрой низходяща посока

97 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

97 артикула

на страница

Продукти на фокус

Семейството ви вече е с един член повече. Ако наскоро на вас или на ваша приятелка ѝ се е родило бебе е време да посрещнете мъничето.

Първата среща на новороденото с останалите членове на семейството е специална. Този емоционален момент е дългоочакван от всички и следва да бъде добре подготвен. Задачата никак не е лесна и ви трябва помощник, на когото да се доверите.

Един от най-скъпоценните моменти в живота на човек е раждането на неговото дете. Вълненията започват още преди малкото съкровище да се появи на бял свят.

Една от традициитите, идваща от Гърция и Египет, към момента силно разпространена в Америка и която смело влиза и в нашите къщи е организирането на бебешко парти. Партито се организирa от 4 до 6 седмици преди термина. По този повод сме ви подсигурили всичко, което ще ви е нужно за организирането на перфектното парти за предстоящото идване на бебчето.

В онлайн магазина на Dara.bg ще намерите богат избор от украси за изписване на бебе, които да включите в декорацията на събитието и да направите този емоционален момент запомнящ се.

Направи специалните моменти още по-специални

В живота на всеки човек има специални мигове. Някои от най-емоционалните са свързани с бебетата и тяхното израстване. Има много ритуали и традиции, които правят бременността на жената и първите мигове на бебето запомнящи се.

Един много нашумял напоследък ритуал е baby shower party. На български език няма подходяща дума за превод, но най-просто казано това е парти, на което родителите разбират пола на бебето по интересен начин. В интернет могат да се намерят какви ли не забавни идеи и игри, а крайният резултат е разкриването на пола на бебето.

За да организирате запомнящо се baby shower party също се нуждаете от красива и забавна украса, която да донесе допълнително вълнение в гостите. В нашия онлайн магазин предлагаме украса за изписване на бебе, която перфектно би допълнила този ритуал:

 • Кутийки бебе в розов и син цвят;
 • Апликации за стена за момченце и момиченце;
 • Парти украса за бебе момиче и бебе момче;
 • Надписи “It’s a girl” и “It’s a boy“.

Изписване, кръщене, рожден ден – отбелязването на всеки повод е важен

Колкото и вълнуващо до е baby shower партито най-емоционалните моменти настъпват с раждането на бебето. Първите му мигове около семейството са специални за всички. Това се случва, когато мъничето се изписва от болницата и бъде посрещнато от любящи близки. Този момент е важен и за майката, която се вълнува как ще бъде посрещната заедно с детето.

Поръчайте перфектната украса за изписване на бебе от Dara.bg. При нас ще намерите:

 • Надписи „Добре дошло мило бебе“ в розово и синьо;
 • Парти украса в розово и синьо;
 • Значки “Princess” и “Prince”;
 • Апликации за стена ;

Крещенето е друг важен повод не само са мъничето, но и за цялото семейство. От нашият онлайн магазин може да поръчате украса за кръщене, която включва:

 • Надпис „Честито кръщене“ в син и розов цвят;
 • Комплекти кутийки за подаръци в син и розов цвят;
 • Подаръчни кутийки;
 • Стойки за сладкиши;

В dara.bg ще намерите огромно разнообразие от парти артикули и украса за всеки повод. В категорията Парти артикули и подкатегорията Украса за изписване сме подбрали интересни предложения, с които да декорирате най-важните моменти в живота на новороденото бебе.