Уважаеми клиенти, Петък 22 Септември ще бъде почивен ден.

Украса за изписване на бебе

Настрой низходяща посока

84 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

84 артикула

на страница

Продукти на фокус

Семейството ви вече е с един член повече. Ако наскоро на вас или на ваша приятелка ѝ се е родило бебе е време да посрещнете мъничето.

Първата среща на новороденото с останалите членове на семейството е специална. Този емоционален момент е дългоочакван от всички и следва да бъде добре подготвен. Задачата никак не е лесна и ви трябва помощник, на когото да се доверите.

Един от най-скъпоценните моменти в живота на човек е раждането на неговото дете. Вълненията започват още преди малкото съкровище да се появи на бял свят.

Една от традициитите, идваща от Гърция и Египет, към момента силно разпространена в Америка и която смело влиза и в нашите къщи е организирането на бебешко парти. Партито се организирa от 4 до 6 седмици преди термина. По този повод сме ви подсигурили всичко, което ще ви е нужно за организирането на перфектното парти за предстоящото идване на бебчето.

В онлайн магазина на Dara.bg ще намерите богат избор от украси за изписване на бебе, които да включите в декорацията на събитието и да направите този емоционален момент запомнящ се.

Направи специалните моменти още по-специални

В живота на всеки човек има специални мигове. Някои от най-емоционалните са свързани с бебетата и тяхното израстване. Има много ритуали и традиции, които правят бременността на жената и първите мигове на бебето запомнящи се.

Един много нашумял напоследък ритуал е baby shower party. На български език няма подходяща дума за превод, но най-просто казано това е парти, на което родителите разбират пола на бебето по интересен начин. В интернет могат да се намерят какви ли не забавни идеи и игри, а крайният резултат е разкриването на пола на бебето.

За да организирате запомнящо се baby shower party също се нуждаете от красива и забавна украса, която да донесе допълнително вълнение в гостите. В нашия онлайн магазин предлагаме украса за изписване на бебе, която перфектно би допълнила този ритуал:

 • Кутийки бебе в розов и син цвят;
 • Апликации за стена за момченце и момиченце;
 • Парти украса за бебе момиче и бебе момче;
 • Надписи “It’s a girl” и “It’s a boy“.

Изписване, кръщене, рожден ден – отбелязването на всеки повод е важен

Колкото и вълнуващо до е baby shower партито най-емоционалните моменти настъпват с раждането на бебето. Първите му мигове около семейството са специални за всички. Това се случва, когато мъничето се изписва от болницата и бъде посрещнато от любящи близки. Този момент е важен и за майката, която се вълнува как ще бъде посрещната заедно с детето.

Поръчайте перфектната украса за изписване на бебе от Dara.bg. При нас ще намерите:

 • Надписи „Добре дошло мило бебе“ в розово и синьо;
 • Парти украса в розово и синьо;
 • Значки “Princess” и “Prince”;
 • Апликации за стена ;

Крещенето е друг важен повод не само са мъничето, но и за цялото семейство. От нашият онлайн магазин може да поръчате украса за кръщене, която включва:

 • Надпис „Честито кръщене“ в син и розов цвят;
 • Комплекти кутийки за подаръци в син и розов цвят;
 • Подаръчни кутийки;
 • Стойки за сладкиши;

В dara.bg ще намерите огромно разнообразие от парти артикули и украса за всеки повод. В категорията Парти артикули и подкатегорията Украса за изписване сме подбрали интересни предложения, с които да декорирате най-важните моменти в живота на новороденото бебе.