Уважаеми клиенти, Петък 24 Май ще бъдe почивен ден. Весели Празници!

За нас

Зад онлайн магазин „Дара“ стои фирма с дългогодишна практика в сферата на търговията с вносни детски стоки, забавни подаръци, интересни джаджи и парти артикули. За да бъдем точни - опитът ни към момента като надежден търговец на българския пазар се равнява на повече от 20 години. Това са повече от две десетилетия, през които българският потребител продължаваше да ни гласува доверие като естествен отзвук на високата ни коректност като търговец и производител.

Какво направи бранда Дара така успешен

Наистина можем да се похвалим с успех и то благодарение на вас – клиентите, които знаят какво търсят и къде да го намерят. Винаги сме съблюдавали стриктно изискванията на българския потребител и се стремим да отговорим максимално на вашите нужди в сферата на търговия, която сме избрали.

Правим периодични проучвания на пазара, за да бъдем винаги в крак с търсенето и да предложим най-актуалните стоки, от които клиентите ни имат нужда. Имаме висок афинитет към различното, интересното, нестандартното, забавното и смелото и не се колебаем да ви предоставим достъп до него, знаейки, че така ще надминем вашите очаквания.

Създадохме мечтания магазин за подаръци с много внимание към всеки един детайл и най-вече към предоставянето на максимална удовлетвореност на нашите клиенти. За целта създадохме изключително богат асортимент, в който ежедневно добавяме нещо ново и интересно, с което да ви изненадаме. Наблягаме на достъпната цена и високата актуалност на предлаганите стоки, така че винаги да успяваме да заинтригуваме потребителя.

Какви са ценностите на Дара.бг

В основата на нашите ценности стои желанието да създаваме искрени усмивки – у децата, тийнейджърите, младите и възрастните. Един малък жест или пък закачлив подарък може неочаквано да озари целия ден на един човек, независимо на каква възраст е, а ние можем да ви предложим подходящите артикули, с които да го направите.

Искате да направите празника на свой близък още по-запомнящ се и произвеждащ усмивки на килограм? Тъй като знаем, че украсата е неизменна част от всяко паметно събитие и е израз на вниманието към специалния момент, предлагаме страхотни декоративни решения на ниска цена, които да превърнат събитието в мечтаното парти.

Една ефектна украса не може да мине без балони. Именно ефектните балони се превърнаха в една от визитките на онлайн магазина ни. Затова в асортимента ни ще откриете всевъзможни видове балони в най-различни багри и форми.

А пък може би сте любител или професионален декоратор и творите украса, защото сте приели мисията за внасяне на прекрасно настроение на най-различни събития като своя собствена? Можем да ви предложим необходимите декоративни компоненти за изграждането на чудни украси за всеки повод, включително стойка за балони за изграждане на внушителна декорация за рожден ден, годишнина, кръщене, дипломиране, годеж, бебешко парти.

За нас е изключително удоволствие да бъдем част от специалните моменти на нашите клиенти и техните близки и приятели. Затова се стараем максимално стоките, които предлагаме да са винаги на ниво и да осигуряват необходимото качество. За максималната им достъпност ви предлагаме изгодни условия за доставка и справедлива цена на всеки артикул, съобразена с неговото качество.

Dara.bg – всичко, което ви е необходимо, за да създавате усмивки!