Фокуси

Настрой низходяща посока

11 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

11 артикула

на страница

Продукти на фокус

Едва ли има дете (или пораснал възрастен), което никога да не се е прехласвало по фокусите. Човекът има естествено влечение към мистиката и вълшебството, а понякога дори самото разгадаване на трика дава достатъчно удоволствие на публиката.

Искате да изградите сръчност у детето си и да насърчите артистичните му заложби? Научаването на фокуси би било страхотна забавна и нестандартна алтернатива, която със сигурност ще се хареса не само на малките, но и на по-големите ви деца. А Dara.bg разполага с няколко много изгодни предложения, обещаващи да се превърнат в любимото им занимание.

Принадлежности и комплекти с фокуси за малки и големи на изгодна цена

Винаги сте си задавали въпроси около няколко супер популярни фокуси, които така и не сте успели да разгадаете? С нашите комплекти с добрата стара класика ще разберете тайната на вълшебството и ще имате възможност да го опитомите в своя полза.

Това е един страхотен подарък за деца над 6-годишна възраст. Сигурно сте забелязали как очичките на мъника ви светват, когато на представлението се появи бляскавият магьосник, заобиколен от мистика и вълшебство.

Е, сега имате възможност да им донесете удоволствието от това да влязат в ролята на фокусника и да направят едно зашеметяващо домашно шоу за всички вкъщи.

Дори и децата в тийнейджърска възраст биха се забавлявали с научаването и представянето на магически трикове. Тази активност би им донесла внимание и аудитория, които да повлияят положително върху самочувствието им и изграждането на артистичност.

За тази цел ще актуализираме артикулите в настоящата секция на Dara.bg с класически и нови магически комплекти, включително:

  • Фокуси с класически карти;
  • Магически рингове;
  • Магьоснически пръчки;
  • Изчезваща кърпичка;
  • Вълшебно въже;
  • Магически зарове;
  • Вълшебни чашки.

Всеки фокуснически комплект съдържа подробни указания и илюстрации, които могат да се разберат с лекота дори и от най-малките и начинаещи фокусници.

Открийте света на вълшебството и отключете заложбите на своето дете

Играта с фокуси може да се окаже една от най-забавните занимателни активности за много деца. Освен че фокусничеството ще ги освободи от скуката, ще им помогне за тяхното развитие и самочувствие.

Представянето на магически трикове пред публика може да повдигне себеоценката на детето и да допринесе то да се чувства способно на неща, които останалите не умеят.

Освен това играта с фокуси е свързана с говорене пред аудитория и развива комуникационните умения, които са важно качество и за възрастните. Така ще може да насърчите креативността, въображението и постоянството на детето.

Открийте пред него света на вълшебствата и вложете в артистичните му заложби, подарявайки му средство за забавление и създаване на положителни емоции.