Уважаеми клиенти, Петък 22 Септември ще бъде почивен ден.

Фокуси

Настрой низходяща посока

11 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

11 артикула

на страница

Продукти на фокус

Едва ли има дете (или пораснал възрастен), което никога да не се е прехласвало по фокусите. Човекът има естествено влечение към мистиката и вълшебството, а понякога дори самото разгадаване на трика дава достатъчно удоволствие на публиката.

Искате да изградите сръчност у детето си и да насърчите артистичните му заложби? Научаването на фокуси би било страхотна забавна и нестандартна алтернатива, която със сигурност ще се хареса не само на малките, но и на по-големите ви деца. А Dara.bg разполага с няколко много изгодни предложения, обещаващи да се превърнат в любимото им занимание.

Принадлежности и комплекти с фокуси за малки и големи на изгодна цена

Винаги сте си задавали въпроси около няколко супер популярни фокуси, които така и не сте успели да разгадаете? С нашите комплекти с добрата стара класика ще разберете тайната на вълшебството и ще имате възможност да го опитомите в своя полза.

Това е един страхотен подарък за деца над 6-годишна възраст. Сигурно сте забелязали как очичките на мъника ви светват, когато на представлението се появи бляскавият магьосник, заобиколен от мистика и вълшебство.

Е, сега имате възможност да им донесете удоволствието от това да влязат в ролята на фокусника и да направят едно зашеметяващо домашно шоу за всички вкъщи.

Дори и децата в тийнейджърска възраст биха се забавлявали с научаването и представянето на магически трикове. Тази активност би им донесла внимание и аудитория, които да повлияят положително върху самочувствието им и изграждането на артистичност.

За тази цел ще актуализираме артикулите в настоящата секция на Dara.bg с класически и нови магически комплекти, включително:

  • Фокуси с класически карти;
  • Магически рингове;
  • Магьоснически пръчки;
  • Изчезваща кърпичка;
  • Вълшебно въже;
  • Магически зарове;
  • Вълшебни чашки.

Всеки фокуснически комплект съдържа подробни указания и илюстрации, които могат да се разберат с лекота дори и от най-малките и начинаещи фокусници.

Открийте света на вълшебството и отключете заложбите на своето дете

Играта с фокуси може да се окаже една от най-забавните занимателни активности за много деца. Освен че фокусничеството ще ги освободи от скуката, ще им помогне за тяхното развитие и самочувствие.

Представянето на магически трикове пред публика може да повдигне себеоценката на детето и да допринесе то да се чувства способно на неща, които останалите не умеят.

Освен това играта с фокуси е свързана с говорене пред аудитория и развива комуникационните умения, които са важно качество и за възрастните. Така ще може да насърчите креативността, въображението и постоянството на детето.

Открийте пред него света на вълшебствата и вложете в артистичните му заложби, подарявайки му средство за забавление и създаване на положителни емоции.