Манерки

Настрой низходяща посока

93 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

93 артикула

на страница

Продукти на фокус

Нашият онлайн магазин изобилства от идеи за подаръци за различни възрасти, вкусове, предпочитания и празници. В настоящия раздел сме отделили внимание на един много специфичен предмет, който може да се окаже перфектният подарък, особено когато става въпрос за мъже, ценители на алкохола и различните спиртни питиета – подаръчната манерка за алкохол.

Това е практична мини бутилка, която представлява плоско шише за алкохол и много често може да се побере дори и в джоба на връхна дреха или панталон.

В Dara.bg ще откриете доста добър подбор от алуминиеви манерки, от който може да изберете перфектното попадение за своя приятел, баща, дядо, шеф или колега.

Манерки за алкохол като подарък

Много често се оказва, че мъжете са по-сложни за подарък, отколкото жените. Е, нека ви подскажем и кога една джобна манерка за алкохол може да се окаже наистина добро попадение, което би зарадвало истински своя адресат.

Манерката може да бъде изключително практичен подарък за мъже (без проблем и жени), които обичат да ходят на лов и/или риболов. Времето на чакане на дивеча или рибата да попадне в обсега на ловеца, предразполага към отдаване и на друго удоволствие – дегустацията на любимо спиртно питие, деликатно вдигащо градуса на вълнението.

Освен това може да бъде един красив сувенир, стига да се подбере правилният дизайн и да се поднесе в подходяща опаковка. А за тази цел ние разполагаме с богатство от дизайни, от които можете да избирате. Разбира се, предлагаме манерки с класически метален отблясък красив традиционен рустикален елеганс, както и модерни изчистени линии за подарък за по-млади мъже.

Също така джобната манерка е много подходящ подарък за имен ден за мъж, тъй като може да бъде персонализирана по името на празнуващия. Със сигурност ще изпъкнете с един такъв добре обмислен подарък, който показва допълнителна персонализация на посланието.

Това е и подарък, подходящ за създаване на забавно и закачливо настроение, в случай, че приятелят ви има добро чувство за хумор и знае как да се забавлява.

Какви манерки за алкохол за подарък предлагаме

Освен единични манерки в най-различни дизайни, в нашия каталог ще откриете и няколко доста добре изградени комплекти с манерки – с мини чашки, с многофункционално ножче, с фунийка за наливане и пр. Предлагаме и цялостни комплекти за развлечение, включващи сет с шах, карти и зарове за поддържане на духа, докато „клъвне“.

Имаме страхотни варианти за именяци – Георги, Иван, Христо, Йордан, Стоян, Стефан, Николай, Димитър. Можем да ви предложим и чудесни опции за професионалисти и запалените хоби ентусиасти: за ловци, за риболовци, за шефове, за майстори, автомонтьори, фризьори, юристи, треньори, пожарникари, полицаи, колега.

Предлагаме и манерки за алкохол специално за юбиляри – 20, 30, 50, 60 и 70-годишнина, както и за пълнолетие и за студенти.