Медали и ордени

Настрой низходяща посока

20 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

20 артикула

на страница

Предлагаме ви още забавни подаръци, които могат да се превърнат в страхотно украшение на основния подарък, който сте избрали. Понякога много малко е необходимо, за да разведрите деня на някого и един такъв медал или орден е чудесен начин за повдигане на настроението у адресата на приза.

Разгледайте всички наши предложения в категорията и допълнете количката си за комплектуването на един страхотен запомнящ се подарък. Разполагаме с медали и ордени за всякакви случаи, поводи и празници, а тъй като за показване на сантимент не е необходимо да имате повод – разполагаме и с предложения, които са подходящи за ежедневни подаръчета, озаряващи деня на любим ваш човек.

Качествени медали – оригинален подарък за всеки

Тук ще намерите страхотни варианти за забавни подаръци за всякакви поводи и за ежедневието. Можем да ви предложим асортимент от няколко вида медали – масивни златни медали, парти медали и ордени. Медалите се окачат на врата, а ордените се закачат за дрехата.

Макар и да не са изработени от благородни метали, тези медали са изключително реалистични, а това ги прави наистина качествени и подходящи за подарък. Повечето от тях идват в подходяща червена опаковка, така че могат лесно да бъдат добавени към всеки подарък, без да е необходимо да мислите за начина на поднасянето им.

Медали за рожден ден, имен ден, състезание и всякакви други поводи

Можем да ви предложим традиционни медали за първо, второ или трето място, които са идеални за награждаване на любителски състезания. Предлагаме и много варианти за имени дни, за рождени дни и юбилеи – за покоряване на заветните 20 години, 30 години, 50 години, 60 години, 70 години, 80 години…

В асортимента ни ще откриете медали и ордени с професионална тематика – за лекар, за юрист, за стоматолог, козметик, маникюрист, ловец. Искате да наградите съпруга си за развихрянето в кухнята? Закичете го със знатен орден за кулинарни подвизи. Тук ви предлагаме още медали за носителите на титлата „Георги“, ордени за абитуриент, класна, учител, ученик, както и парти медали за ергенско или моминско парти.

Нашият орден „издържал карантината“ е идеален за студент, който току-що е приключил с тежка изпитна сесия. Ако приятелят ви е бил затворен вкъщи съвсем доброволно и е пропуснал всички готини партита през последните седмици – наградете го за успешното справяне с изпитната карантина и разведрете настроението му след всички изпуснати купони.

Изберете Dara.bg и се насладете на комфорта и бързината на пазаруването онлайн. Разнообразието в асортимента ни позволява да направите страхотен персонализиран подарък в няколко стъпки, затова не се колебайте, а се снабдете с чуден подарък за идващия празник.