Уважаеми клиенти, Петък 24 Май ще бъдe почивен ден. Весели Празници!

Каски

Настрой низходяща посока

18 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

18 артикула

на страница

Имате приятел, който просто не изпуска парти и се опитва да превърне всеки ден в купон, дори и да се наложи да прекара вечерта у дома? Или пък вие самите сте любител на купоните и знаете как да се забавлявате? Имаме страхотно предложение за най-големите веселяци във всяка компания, което няма как да остане неоценено. Артикулът, който ви предлагаме тук наричаме със скромното наименование „каска за пиячи“.

Каски за пиячи – забавният подарък без аналог

Винаги ви е било любопитно да пробвате да пиете от такива каски, които обикновено виждаме само по филмите? Ние ви предлагаме достъп до такива и дори не изискваме да дойдете на място, за да вземете забавния парти подарък. Поръчайте още днес и скоро ще имате възможност да се позабавлявате заедно с компанията, изваждайки от арсенала си неподозираната парти мощ, която се крие зад този забавен, но и практичен парти артикул.

Тези каски са специално разработени, за да придържат сигурно и удобно напитки в кенчета. Може дори да използвате 2 различни напитки поотделно или едновременно.

Каските за питиета са едни от най-забавните предложения в магазина ни. Тук бихте могли да намерите страхотен подарък, за винаги веселяшко настроените приятели във вашата компания, чието настроение трудно би било помрачено. Бутафорно изглеждащите каски за пиячи са чудесни за разчупване на обстановката на всеки купон и са практичен начин за освобождаване на ръцете от тежката задача с държането на питиета.

Това, което прави нашите предложения по-специални, са веселяшките персонализирани надписи на всяка шапка за пиене.

Разполагаме с разнообразие от цветове – синьо, червено, жълто – и множество варианти на креативни надписи, които ще накарат всеки наоколо да се засмее искрено и от сърце. Предлагаме ги и на страхотна цена, така че покупката ви да е винаги възможно най-рентабилна.

Освен забавни, тези каски са и доста практични. Да, могат да се превърнат в гвоздея на купона, но със сигурност и ще ви бъдат доста потребни, особено по време на мач или гледане на филм, когато сякаш ръцете не стигат за държане на купата с пуканки или чипс и различните питиета. С една подобна каска ще запазите опаковките на напитките чисти и ще имате пълната свобода да се насладите на всички хрупкави изкушения на масата.

Dara.bg – оригинални подаръци на ниска цена

Забравили сте да купите подарък за наближаващия повод? Ние имаме всичко необходимо за създаването на отличаващ се подарък, дори в последните дни преди събитието. Разгледайте цялостната ни колекция с вълнуващи, сантиментални, забавни и оригинални подаръци и парти артикули и спасете празника с няколко клика на мишката, поръчвайки онлайн.