Апликации, ръстомери и декорация

Настрой низходяща посока

24 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

24 артикула

Страница
на страница

Искате да разнообразите интериора на стаята на своето дете и да внесете интригуваща и забавна нотка с подходяща декорация, отразяваща неговата индивидуалност? Няма нужда от повече оглеждане, защото Dara.bg ви предлага колекция от уникални апликации, ръстомери и декорация за детската стая, която разполага с богатство от варианти, перфектни за вашия дом.

Разнообразие от декоративни апликации и ръстомери за детска стая

В каталога ни предлагаме широк диапазон от декоративни опции, което позволява да направите точния избор за стаята на своя мъник. Имате възможност да изберете измежду многообразие от размери, багри, фигури, материали и тематика. Предлагаме както стикери, подходящи за бебешка стая или стая на подрастващ, така и перфектни декоративни апликации за една стилна тийнейджърска стая.

Разполагаме с уникална колекция от апликации, ръстомери и декорация за детска стая, които сме подбрали специално според търсенето на българския пазар. Те са не само красиви, практични и функционални, но и на ниска цена – допълнително предимство, което няма как да подминете. Тук ще откриете качествени и лесни за поставяне:

  • Меки EVA апликации;
  • Цветни стикери за лепене за стена;
  • Лепенки с надписи;
  • Ръстомери за залепяне.

Селектирали сме лепенки с най-различни фигурки, цветя, животинки и динозаври. В каталога включваме и апликации, подходящи за бебешко парти.

Предлагаме ръстомери, които са не само страхотен начин да добавите цвят и стил в детската стая, но и ще ви помогнат да следите растежа на детето. А то със сигурност ще се забавлява, когато сравнява своя ръст с този на своите приятели гости.

Качествените ни стикери се поставят, но и се свалят лесно, без да оставят повреждания по стените, а следите се чистят с лекота.

Меките и леки стикери от EVA пяна са подходящи дори и за по-малки деца, които могат да си играят безопасно с тях.

Нашите апликации могат да се лепят не само на стената, но и на всякакви други гладки плоски повърхности. Може да се използват за украсяване на врати, шкафове, гардероба, бюрото и други мебели в детската стая. По-малките стикери може да се използват и за персонализиране на лични вещи на детето.

Поръчай апликации, ръстомери и декорация онлайн с лекота и бързина

Обработваме онлайн поръчките, направени на Dara.bg възможно най-бързо, за да може да се сдобиете в разумен срок с избраните цветни и практични артикули от магазина.

Детските стикери за стена са страхотен начин за декориране на стаята, тъй като след време, когато интересите на детето се променят, спокойно могат да бъдат свалени и да се поставят други. Освен това са чудесен вариант за подарък или изненада на малчугана. Не се колебайте да поръчате красиви и практични апликации за детската стая още днес!