Великден

Настрой низходяща посока

34 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

34 артикула

Страница
на страница

Продукти на фокус

Великден освен един от големите християнски празници е един от дните свързан със семейния уют, време прекарано с близките хора, време в което всички се събирате, похапвайки яйца и  вкусен козунак. Една вълнуваща традиция около този празник е боядисването на яйца. Занимание за малки и големи, с което всички дружно се забавляват.

Освен яйцата, които се боядисват на Великден, е прието и дома да се украсява с различни декорации, зайчета, венци и други символични предмети. Всички те са уникални, красиви и са любими за децата. Предлагат се навсякъде а пазара, а замисляли ли сте се колко ще е хубаво да направите декорациите за Великден сами?

Ние от онлайн магазин за подаръци Dara.bg предлагаме всичко нужно за празника, от декорации, до конвенти кошнички за яйца, с които да подредите и изпипате всеки детайл. Забавление за малки и големи, те са идеален начин да запълните почивните си дни с творчество и весели моменти. 

Какви продукти за Великден можете да разгледате при нас

В категорията Великден на нашия сайт можете да разгледате богато разнообразие от продукти, с които да направите празника още по-цветен и незабравим, а дома ви още по-красив. Ние предлагаме страхотни кошници за яйца, в различни цветове и размери, поставки за яйца, които да оцветите и декорирате сами, както и печати за декорация и забавни творчески комплекти за оцветяване.

Те са идеални за дните прекарани със семейството, като забавно занимание, с което да творите и да се изразявате. Ако имате деца, те със сигурност ще искат да оцветят някои от комплектите и да му придадат цвят и уникален вид. Тези комплекти и кошнички са подходящи и за подарък, за семейството ви или приятели. Напълнете ги с пъстри боядисвани яйца и подарете емоция!

Някои от комплектите са декорация са идела ни за закачане на вратата или на стена. Сладки великденски зайчета, оцветени по ваш вкус и стил. Така ще украсите дома си за празника, с нещо направено от вас. Всички те се предлагат с боички, с които да ги оцветите и да изразите себе си. Забавно занимание за цялото семейство, с което да си оставите спомен.

Ако пък подарите на близките си подарък, сътворен от вас, оцветен и декориран специално за тях, той със сигурност ще бъде високо оценен. Покажете загриженост и лично отношение и оставете незабравим спомен, уникален елемент за дома, който да блесне покрай Великден!

Независимо дали пазарувате вас или за любимите ви хора, при нас ще намерите търсено качество, иновативен дизайн и уникален външен вид. Ние предлагаме нещо повече от аксесоари, предлагаме забавление и страхотно занимание за цялото семейство!