Метални колички

Настрой низходяща посока

18 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

18 артикула

на страница

Готови, приготви се, старт! Нека съревнованието между най-бързите, най-функционалните и красиви метални колички започне сега! Представяме ви прекрасната селекция на Dara.bg с уникални детски играчки колички, в която всяко возило е подбрано така, че да създаде още много поводи за усмивки на своя бъдещ притежател.

Разпалете ентусиазма на малчуганите с нашите реалистични модели и им помогнете да попълнят колекцията си с неповторими подаръци на четири или две колела (а защо не крила или перки). Независимо дали трябва да заведете своя малчуган на рожден ден с подобаващ подарък или искате да изненадате него самия, тук ще откриете страхотни попадения за всяко момче, проявяващо интерес към возилата.

Метални колички, мотори, товарни автомобили и други уникални возила

В онлайн магазина ни изграждаме доста голямо богатство от предложения в сферата на игрите и играчките. Това се отнася и до настоящата категория, в която може да откриете всевъзможни метални превозни средства под формата на мини играчки с обикновено или инерционно задвижване.

Предлагаме както единични модели, така и сетове с няколко броя метални колички, в зависимост от това какъв точно подарък за момче търсите. Избирайки комплект с цяла колекция, ще осигурите на мъника всичко необходимо за провеждането на едно скоростно рали с приятели. В прекрасната ни колекция на няколко колела ще откриете следните видове играчки метални превозни средства:

  • Мотори – кросови или пистови;
  • Леки коли;
  • Спортни автомобили;
  • Полицейски колички;
  • Пътна помощ с кран;
  • Джипове;
  • Кемпери;
  • Камиони;
  • Пикапи;
  • Строителни машини – багери, бетоновози, мотокари, валяци;

Осигуряваме варианти в различни мащаби като 1:38; 1:43; 1:56; 1:60: 1:64, някои от които с отварящи се врати, а други с допълнителни аксесоари като ремаркета и рампи.

Уникалните ни изработени от метал колички привличат интереса на детето със завладяващи цветове и отличаващ се дизайн. Подбрали сме детски играчки за момчета, които се открояват с реалистични и дизайн, максимално наподобяващ истинските возила. Така детето ще има възможност да се приближи още повече до истинското вълнение по любимите марки и модели автомобили.

Имайте предвид, че тези играчки са подходящи за момчета над 3-годишна възраст, тъй като имат дребни детайли, които не биха били безопасни за по-малки деца.

Металната количка е подарък за цял живот

Благодарение на изработката от издръжлив материал с дълга експлоатационна приложимост, устояват на времето и дори съвсем спокойно могат да се предават от поколение на поколение. Затова и много често остават като един прекрасен сантимент от детството, който се подарява на най-малкия шофьор в семейството, готов да продължи играта с любимата играчка на колела, вдъхвайки ѝ нов живот.

Изберете метална количка от Dara.bg и внесете още цвят и вълнение в неговото детство, закупувайки уникален подарък на изгодна цена.