Уважаеми клиенти, Петък 22 Септември ще бъде почивен ден.

Чичко Тревичко

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Искате да направите малко подаръче на своето дете, което да го ангажира с полезни занимателни активности, насърчаващи развитието на добри потребни умения? Или пък искате да внесете доза забавна свежест в сивото си офисно ежедневие? Забавният Чичко Тревичко е страхотен вариант и в двата случая, а в Dara.bg ви предлагаме няколко модела на изгодна цена, които ще ви свършат отлична работа за целта.

Забавен Чичко Тревичко за хора от всякаква възраст

В тази така закачлива селекция на нашия магазин, можем да предложим както варианти, подходящи за деца, така и такива, които са предназначени за създаване на настроение у възрастните.

Можем да ви предложим изключително забавен Чичко Тревичко, който е особено подходящ за закачлива декорация в офиса. Може да използвате керамичните човечета с пораснала зелена коса като свежарска украса на своето бюро, която ще подбужда усмивки при всяко зърване на закачливата арт инсталация.

Предлагаме, разбира се и традиционни модели с много забавни фигурки на различни животинчета. Те са идеални за вкъщи, където вашият малък специалист по ботаника ще направи първите си стъпки в грижата за прорастване на нов растителен живот. Такъв тип занимания насърчават развитието на полезни умения и освен това дават на детето да се наслаждава на нещата, които само сътворява.

Обяснете на малчугана как семенцата ще покълнат и в резултат на това ще израсте трева и му напомняйте да полива животинчето или човечето редовно. Оставете го само да се грижи за него, като е важно семенцата да се поддържат влажни. След няколко дни (обикновено около 5 до седмица) ще израсте и тревичката, под формата на забавна зелена прическа. След това насърчете детето да я подстриже и поддържа по свое усмотрение.

Не забравяйте, че и след порастване на тревата, почвата трябва да продължи да се поддържа влажна, за да се радвате възможно най-дълго време на забавната занимателна декорация в дома или офиса.

Оригинални и практични предложения, изгодни цени и бърза доставка

Не се колебайте да направите своята поръчка в Dara.bg – стоките, които ви предлагаме тук са на много добри цени и отговарят на снимките и описанията. Комбинирайте няколко артикула и се възползвайте от страхотната възможност за безплатна доставка.

В магазина ни ще откриете много интересни образователни и занимателни игри и артикули, които ще заинтригуват и малки и големи. Разгледайте големия ни асортимент и се абонирайте, за да получавате бюлетин с най-свежите ни предложения и офертите с най-голямо намаление. Може да разчитате на нас за осигуряване на оригинални и занимателни артикули за повод и без повод по всяко време.