Чичко Тревичко

Настрой низходяща посока

1 артикул

на страница
Настрой низходяща посока

1 артикул

на страница

Искате да направите малко подаръче на своето дете, което да го ангажира с полезни занимателни активности, насърчаващи развитието на добри потребни умения? Или пък искате да внесете доза забавна свежест в сивото си офисно ежедневие? Забавният Чичко Тревичко е страхотен вариант и в двата случая, а в Dara.bg ви предлагаме няколко модела на изгодна цена, които ще ви свършат отлична работа за целта.

Забавен Чичко Тревичко за хора от всякаква възраст

В тази така закачлива селекция на нашия магазин, можем да предложим както варианти, подходящи за деца, така и такива, които са предназначени за създаване на настроение у възрастните.

Можем да ви предложим изключително забавен Чичко Тревичко, който е особено подходящ за закачлива декорация в офиса. Може да използвате керамичните човечета с пораснала зелена коса като свежарска украса на своето бюро, която ще подбужда усмивки при всяко зърване на закачливата арт инсталация.

Предлагаме, разбира се и традиционни модели с много забавни фигурки на различни животинчета. Те са идеални за вкъщи, където вашият малък специалист по ботаника ще направи първите си стъпки в грижата за прорастване на нов растителен живот. Такъв тип занимания насърчават развитието на полезни умения и освен това дават на детето да се наслаждава на нещата, които само сътворява.

Обяснете на малчугана как семенцата ще покълнат и в резултат на това ще израсте трева и му напомняйте да полива животинчето или човечето редовно. Оставете го само да се грижи за него, като е важно семенцата да се поддържат влажни. След няколко дни (обикновено около 5 до седмица) ще израсте и тревичката, под формата на забавна зелена прическа. След това насърчете детето да я подстриже и поддържа по свое усмотрение.

Не забравяйте, че и след порастване на тревата, почвата трябва да продължи да се поддържа влажна, за да се радвате възможно най-дълго време на забавната занимателна декорация в дома или офиса.

Оригинални и практични предложения, изгодни цени и бърза доставка

Не се колебайте да направите своята поръчка в Dara.bg – стоките, които ви предлагаме тук са на много добри цени и отговарят на снимките и описанията. Комбинирайте няколко артикула и се възползвайте от страхотната възможност за безплатна доставка.

В магазина ни ще откриете много интересни образователни и занимателни игри и артикули, които ще заинтригуват и малки и големи. Разгледайте големия ни асортимент и се абонирайте, за да получавате бюлетин с най-свежите ни предложения и офертите с най-голямо намаление. Може да разчитате на нас за осигуряване на оригинални и занимателни артикули за повод и без повод по всяко време.