Уважаеми клиенти, Петък 22 Септември ще бъде почивен ден.

Стоки за дома

Настрой низходяща посока

221 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

221 артикула

на страница

Продукти на фокус

Всеки си представя мечтания дом. Някои са късметлии и вече живеят в него, а други все още работят по създаването му. От която и група да сте, то със сигурност знаете, че това е дългосрочен проект, а не нещо, което се случва от днес за утре.

Дори и домът ви вече да е обзаведен, вие трябва да се погрижите да осигурите онези малки детайли, които правят едно място уютно и удобно.

Ние знаем, че това е не по-малко важно от избора на мебели. За това създадохме специално място в нашия онлайн магазин, където ви предлагаме изключително богат асортимент от стоки за дома. Това е един виртуален магазин за домашни потреби, където може да намерите всеки един липсващ детайл за вашия нов дом.

Запознайте се с разнообразието от стоки за дома, които предлагаме

Благодарим ви отново, че избрахте Dara.bg за да си осигурите необходимите артикули. Няма да ви разочароваме и този път, защото при нас ще намерите всичко нужно за вашия дом. В раздела стоки за дома успяхме да съберем много богата гама от артикули, които имат важна роля за създаване на уют в дома.

При нас ще намерите кухненски пособия, които да улеснят приготвянето на вкусна храна за цялото семейство. В това число включваме кухненски прибори за готвени от дърво, формички за печене, релефна точилка, силиконови гъби и още много стоки, които влизат в употреба в най-важната стая от дома.

Ние знаем колко е важен реда и подредбата за някои хора, затова предлагаме избор от метални и пластмасови кутии, където да съхранявате вещи или хранителни продукти.

Помисли сме и за декорацията на дома ви и ви предлагаме широка гама от изкуствени цветя, с които да създадете интересна украса за дома.

В този раздел също ще намерите стенни и настолни часовници. Изберете най-любимия си модел и го поставете на видно място в апартамента, за да знаете винаги колко е часа.

Вашият дом е вашата крепост

Няма по-любимо място от дома. Всеки мечтае да създаде перфектния оазис, който да нарече свой дом. Истината е, че всичко е в детайлите. Ако искате да живеете в дома на мечтите ви съветваме да обърнете внимание на малките неща.

За да си осигурите всеки нужен детайл, които ще направи мястото, в което живеете удобно и практично се доверете на Dara.bg. Ние предлагаме голямо разнообразието от стоки за дома, сред които може да намерите всичко за задоволяване и на най-капризните ви прищявка.

Изберете стоките и артикулите, от които се нуждаете и направете своята поръчка.