Детски кухни и домакински уреди

Настрой низходяща посока

45 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

45 артикула

Страница
на страница

Продукти на фокус

Готвенето изглежда като едно от най-забавните неща за малчуганите, особено когато става въпрос за малките момиченца. Замесването с истински хранителни продукти и пособия за приготвяне на истински домашни гозби с включването на малките детски ръчички обаче е твърде вероятно да завърши с една голяма бъркотия, която някой после трябва да почисти.

За да не възпирате детето от тази така забавна активност има доста удобна алтернатива – комплекти детски кухни и домакински уреди. Естествено, добре е да го оставяте да борави и с истинска храна, но тези детски играчки ще бъдат страхотно средство за игра в свободното време на малката госпожица и ще бъдат изваждани гордо винаги, когато тя си има гости.

Реалистични детски кухни и домакински уреди за деца

Създадохме една прекрасна колекция с разнообразие от интересни детски кухни и домакински уреди за деца, която обновяваме регулярно, за да осигуряваме постоянно достъп до най-новото и интересното от света на готвенето за малчугани. Тук ще откриете уникални предложения като:

  • Сет детска кухня с реалистични функции;
  • Детски кафемашини;
  • Детски микровълнови фурни, печки, хладилници;
  • Кухненски комплекти с посуда в чантичка за деца;
  • Кухненски прибори и съдове играчки;
  • Комплекти „приготви си сам“;
  • Шопинг количка;
  • Детски предложения за сервиране.

Възможностите са почти безкрайни, а границата са предпочитанията и въображението на вашето дете. Макар и поместени в категорията детски играчки за момичета, тези комплекти могат да се използват и за подарък на момче, което проявява интерес към готвенето. Откъде да знаете, може пък вашият мъник да е следващият мастършеф?

Малките готвачи могат да се наслаждават на игра с всичко необходимо за приготвянето на вкусни гозби и внушителни десерти. Този тип интерактивна дейност им помага да развихрят въображението си, да запазят интереса си към полезната дейност и да я възприемат като нещо нормално, приятно, а защо не и любимо?

Тук ще откриете детски комплекти за малките мастършефове, които са изработени в уникални детайли и цветове, ангажиращи вниманието на детето и насърчаващи положителните емоции. Дизайнът им е толкова реалистичен, че дори може да ги сбъркате с реалните продукти и аксесоари, които имитират.

Детски кухненски аксесоари за всеки малък готвач

Може би детето ви досега не е проявявало особено любопитство към готвенето и именно играта с такива детски комплекти за готвене да го накара да има интерес. За целта в Dara.bg предлагаме разнообразие от възможности – за игра със сладкиши, сладоледи, пици, солени ястия, барбекю, зеленчуци и други основни хранителни продукти. Предлагаме както удобни за носене мини комплекти, които са подходящи за вземане навсякъде с вас, така и големи сетове за създаване на още по-реалистично преживяване. Всичко това откривате на страхотна цена от Dara.bg.