Дрънкалки и невеляшки

Настрой низходяща посока

21 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

21 артикула

Страница
на страница

Цвят, деликатност, забавни и практични дизайни – това ще откриете в настоящата категория с най-подходящите за най-малките играчки – дрънкалки и неваляшки. Твърде е вероятно това да са първите играчки в живота на бебока, затова се избират с много внимание и грижовност.

А в Dara.bg сме се погрижили изборът ви да е подкрепен от достатъчно опции, така че да подберете перфектната залъгалка за любимото бебче.

Помогнете на малчугана да изследва света, изпълнен с възможности и приключения, избирайки най-подходящите средства за игра и занимавка в най-ранния етап от неговото развитие.

Практични играчки за бебета 0+

Попаднали сте на правилното място, ако търсите подходяща играчка за бебе на 0+ месеца. В този най-ранен етап от живота, мъниците се нуждаят от практични средства за интеракция, които да насърчат правилното им развитие и да се погрижат за задоволяване на първите потребности за игра на бебенцето.

Подбрали сме с изключителна грижа и внимание най-подходящите дрънкалки и неваляшки за бебета, които са напълно безвредни и успяват ефективно да привлекат вниманието на най-малките.

Затова те са изработени в ярки наситени цветове, които ангажират детските очички и симпатични сладки дизайни, които открехват пред тях вратата на красивото в заобикалящия свят.

Те са изработени в обли форми, които предпазват бебчето от нараняване при игра и от напълно нетоксични материали, осигуряващи пълна безопасност.

Функционалният им дизайн позволява лесното и напълно интуитивно захващане от малките ръчички, които ще започнат постепенно да разбират все повече своите движения и да ги контролират.

Звукът е съществена част от опознаването на света в този така ранен етап, затова почти всички играчки тук предлагат някаква форма на звук. Ето и какви играчки за бебе в конкретика може да закупите от нас:

  • дрънкалки и висулки за кошара и детска количка;
  • дрънкалки за ръка в различни форми;
  • шумящи дребни играчки с нежен плюш;
  • сетове с няколко броя бебешки дрънкалки;
  • музикални неваляшки;
  • меки кубчета;
  • залъгалки и гризалки.

Положителното въздействие на бебешките дрънкалки и неваляшки

Тези играчки са създадени да стимулират деликатно сетивата на бебока, затова предлагат ярки цветове, шарки с висока контрастност и повърхности с различни текстури. Те осигуряват развитие на звуковите сетива и тактилна стимулация.

Започват да запознават мъника с концепцията за причина и следствие на действията, развитие на двигателните умения и координация и освен това са ефективно средство за разсейване и успокояване на бебето.

Дрънкалките може да се използват за отвличане на вниманието или осигуряване на комфорт и утеха, когато бебчето е нервно или разстроено. Нежният звук привлича вниманието им и ги ангажира допълнително.

А в Dara.bg получавате всичко това на ниска цена и чрез удобството на онлайн пазаруването.