Вази

Настрой низходяща посока

4 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

4 артикула

на страница

Едва ли има дом, в който да няма поне една ваза. Ето, защо можем спокойно да кажем, че те са незаменима част от интериорния дизайн. Вазите са красиви съдове с различна форма, които съхраняват цветя или се използват като детайли към интериора.

Именно подобни аксесоари като вазите допринасят за естетическия вид на дома или офиса. Те са детайл, който създава усещането за завършеност и показва, че в тази къща или апартамент живее човек с око за малките допълнения.

Ние винаги се стараем да обогатяваме портфолиото си с най-стилните домашни потреби и аксесоари. Доказателство за това е богатият избор от артикули, който ще намерите в категорията Вази.

Как да изберете ваза според интериора

Правилният избор на ваза може да бъде един изтънчен детайл в интериора на стаята, който да ѝ придаде цялостен и стилен вид. Вазата може да се поставя както пълна с цветя, така и когато е празна.

Тези съдове могат да бъдат направени от различни материали, като стъкло, керамика, метал, дърво и други. Всеки материал придава различен стил и визия на вазата. Това от своя страна определя за декорацията на какви помещения може да използвате вазата.

Например, стъклените вази придават модерен и елегантен вид, докато керамичните вази са по-традиционни и уютни. Ако обзавеждате помещение в модерен индустриален дизайн може да допълните интериора с няколко стъклени вази пълни с красиви цветя.

Ако искате да създадете усещането за уют и комфорт ви препоръчваме да заложите на керамични вази или ръчно изработени бутилки.

Внимавайте с декорацията с кристални вази. Те не подхождат на всеки интериор и поставянето на повече от една кристална ваза не е препоръчително, защото може помещението да изглежда натруфено.

Какви вази ще намерите в портфолито на Dara.bg

При нас ще намерите подбрана селекция от вази с различни размери и функционалности. При покупката на ваза ви съветваме да се запознаете с материала на изработка и да изберете тази вази, която най-добре пасва на интериорния дизайн на вашия дом или офис.

В нашия асортимент ще намерите и интересни винтидж бутилки, които станаха изключително популярни. Тези съдове са подходяща декорация за помещения обзаведени в по-ретро стил. С тяхна помощ ще може да добавите винтидж щриха в интериорния дизайн и да създадете усещането за уютно място.

Вазите и бутилките, които ви предлагаме са изработени от здрави и сигурни материали. Може да ги използвате дълго не само за да съхранявате красиви цветя, но и като елегантен аксесоар за дома.

Направете поръчка от нас и добавете стилни детайли към интериорния дизайн, с които да се похвалите пред всички приятели и съседи.