Бяло дърво

Настрой низходяща посока

6 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

6 артикула

на страница

Светлата дървесина е един от най-благоприятните за творене материали, тъй като се поддава на голям диапазон от методи за обработка и декорация. Освен че с нея се работи с лекота, тя създава прекрасен декоративен ефект, който внася в интериорния декор приветливост, близост с природата, естествена красота, уют и приятен мек акцент.

Наясно сте с предимствата на този декоративен материал и го използвате широко в своето хоби или занаятчийската си работилница? Dara.bg е перфектното място за закупуване на качествени ресурси от бяло дърво за декорация, които могат да послужат за изграждането на красиви арт проекти с естествена естетика.

Материали от бяло дърво за декорация с отлично качество

В каталога ни с декоративни компоненти от бяла дървесина събираме страхотни предложения за декорация на дома, които могат да бъдат използвани както от професионални крафт занаятчии, така и от любители на DIY хобито, независимо от тяхното ниво.

Подбрали сме артикули, които предлагат лекота при манипулация, имат красив естествен чар, поддават се на различни техники на арт обработка, предлагат добра издръжливост във времето и са много достъпни, що се отнася до тяхната цена. Част от красивите материали за декорация, които може да закупите от тук могат да бъдат използвани дори и сами по себе си, без да е необходимо допълнителното им обработване и декориране.

Въпреки това са изключително благодатни за украсяване и персонализиране, така че спокойно може да оставите своя почерк върху тях. Дори и да не сте крафт любител или опитен DIY професионалист, може да използвате артикулите в тази категория за насърчаване творчеството и креативността на вашето дете, проявило интерес към изкуството и майсторенето със собствени ръце.

Ето и в конкретика какви различни материали за декорация от бяло дърво включваме в този раздел:

  • дървени пана – елипса, плочка;
  • дървени кутии;
  • фоторамки от бяло дърво;
  • дървени кутии за бижута /бижутерки/;
  • дървена кутия за ключове;
  • моливници от светло дърво.

Защо да изберете бяло дърво за декорация

Декоративните елементи, изработени от бяло дърво са здрави, издръжливи, устойчиви и не на последно място много красиви. Неслучайно толкова много декоративни елементи наподобяват такива от природата – тя ни вдъхновява и придава особено усещане за уют и мека натурална естетика.

Светлата дървесина е подходящо „платно“ за рисуване, тъй като изменчивостта на цветовете е минимална, благодарение на добрите качества на естествения материал, използван в изработката на декоративните елементи, които ви предлагаме тук.

Развихрете въображението си и украсете платното от бяла дървесина с багри и краски в любимия стил на близкия човек, за който майсторите следващото си крафт творение.

Разгледайте и другите предложния от каталога ни с материали за декорация и напълнете пазарската си чанта в Dara.bg с всички необходими крафт принадлежности.