Картички

Настрой низходяща посока

41 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

41 артикула

Страница
на страница

Продукти на фокус

Дори подаръкът, който сте избрали, да е перфектното попадение – нещо ценно за празнуващия, което винаги е искал и с удоволствие ще си служи с него, той все пак се нуждае от един последен завършващ щрих – подходяща картичка.

В зависимост от това, което е написано в картичката, тя много лесно може да се превърне в гвоздея на вашия дар, ако в нея сте успели да изразите своите най-добри пожелания, признателност и любов към близкия човек. А и остава за спомен от прекрасния ден и вашето специално отношение, дори когато подаръкът вече е захабен и не може да се използва.

Затова в Dara.bg отделихме специална категория само за нашите красиви поздравителни картички. Изберете кореспондираща с подаръка оригинална картичка и завършете в една поръчка подготовката си за предстоящото празнуване. Само няколко клика ви делят от комплектоване на перфектното подаръчно комбо.

Подбор от оригинални картички за най-различни поводи

Нашите картички се отличават с уникални дизайни, които трудно ще откриете на друго място. Обикновено такива артикули са на доста висока цена, заради детайлните елементи, които са включени в дизайна, но в нашия онлайн магазин събираме само най-изгодното, така че картичката да бъде наистина хубава, но да не оскъпи излишно подаръка.

При нас ще откриете страхотни картички, предназначени за поздравителни пожелания за рожден ден, имен ден, 8-ми март, Св. Валентин, Свето Кръщение и всеки един друг празник, на който е уместно да се поднесе картичка. А защо да не подарите благодарност, без да е необходим конкретен календарен повод? Имаме подходящи картички и за тази цел.

Елегантни, пищни, цветни, красиви и забавни картички

Dara.bg разполага с доста добър каталог от поздравителни картички, в който се стараем да покрием всички сегменти.

Тук може да закупите прекрасни детски картички с весели цветове и фигурки, които да бъдат оценени от малките очички.

Гордеем се с колекцията си от релефни картички с елегантни орнаменти от дърво, които създават страхотен изящен ефект и са чудесна картичка за сватба или за показване на признателност към любим човек.

Имаме и мини картички, които са идеални за случаите, в които малкото послание е достатъчно, за да съпроводи подобаващо подаръка.

В колекцията ни ще откриете и много интересни луксозни 3D картички, които създават пищен фон за даване на ефектни пожелания, прикрепени към поднасяните подаръци.

Повечето картички се предлагат с удобен плик, в който може да се сложат и пари.

Ако обичате да майсторите, имаме и крафт комплекти за картички, с които може сами да моделирате дизайна. Предлагаме и красиви покани за събития.