Подаръци за Гергьовден

Настрой низходяща посока

46 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

46 артикула

Страница
на страница

Всеки познава поне по един човек, който празнува на Гергьовден. А някои късметлии познават дори и повече и си осигуряват един 6-май изпълнен с много поводи за почерпка.

Това не е учудващо, тъй като на този ден празнуват над 180 хиляди българи носещи имената Георги, Гергана, Глория, Галя, Ганчо, Георгия, Гинка, Генади и други.

Да не забравяме, че всеки именник очаква да получи интересен подарък за своя празник. От онлайн магазина на Dara.bg може да поръчате подаръци на всеки близък, който празнува на Гергьовден. А най-хубавото е, че изборът при нас е толкова широк, че всеки именник ще получи различен подарък.

Зарадвай любимите си именници с подаръци от Dara.bg

Георги не е име а титла. Всички знаем за храбростта на Св. Георги, който убива змея. Не случайно на този ден също отбелязваме деня на българската армия и храброст. Като добавим и другите имена, които празнуват на този ден, списъкът с подаръци, които трябва да подготвите става дълъг.

Ако търсите място, от където може да изберете оригинални подаръци подходящи както за Георги, така и за Гергана, разгледайте категорията Подаръци за Гергьовден.

Знаете ли, че любимата дума на всеки е неговото име. За това най-често избираните подаръци за имен ден са свързани с празнуващото име. В нашия онлайн магазин ще намерите:

  • Чаши с имената Георги и Гергана;
  • Кожени ключодържатели Супер Георги, Гергана, именник номер 1;
  • Манерка „Гергана“ в нежни лилави нюанси;
  • Комплект манерка „Георги“
  • Стилен подаръчен сет с аксесоари за вино;
  • Стъклени плочи с пожелания;
  • Подаръчен комплект с чаша, тефтер и химикал „Гергана“;
  • Кутия за вино;
  • Стилен подаръчен сет в кожена кутия.

Това са само част от интересните предложения за подаръци, които ще намерите в нашето тематично портфолио.

Подаръци за Гергьовден – всеки именник е специален

Именния ден е като втори рожден ден за някои хора, но честно казано тези ден е малко по-специален. На рожден ден обикновено се подаряват практични подаръци, които празнуващият си е пожелал сам. При именните дни нещата са малко по-различни.

Изборът на тематичен и персонализиран подарък който е свързан с името на именника надделява. В случая Гергьовден е празникът, на който едно от най-разпространените и хубави български имена празнува.

Тук има и лека уловка. Трябва правилно да подберем подаръка, за да не се повтаря. Трудно е всяка година да сме оригинални в поднасянето на подаръци за Гергьовден, но не е невъзможно.

В онлайн магазина за подаръци и парти артикули- Dara.bg има изключително голямо разнообразие на подаръци за Гергьовден. Не забравяйте, че добре опакованият подарък създава допълнително настроение и емоции.