Подаръци за Гергьовден

Настрой низходяща посока

47 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

47 артикула

Страница
на страница

Продукти на фокус

Всеки познава поне по един човек, който празнува на Гергьовден. А някои късметлии познават дори и повече и си осигуряват един 6-май изпълнен с много поводи за почерпка.

Това не е учудващо, тъй като на този ден празнуват над 180 хиляди българи носещи имената Георги, Гергана, Глория, Галя, Ганчо, Георгия, Гинка, Генади и други.

Да не забравяме, че всеки именник очаква да получи интересен подарък за своя празник. От онлайн магазина на Dara.bg може да поръчате подаръци на всеки близък, който празнува на Гергьовден. А най-хубавото е, че изборът при нас е толкова широк, че всеки именник ще получи различен подарък.

Зарадвай любимите си именници с подаръци от Dara.bg

Георги не е име а титла. Всички знаем за храбростта на Св. Георги, който убива змея. Не случайно на този ден също отбелязваме деня на българската армия и храброст. Като добавим и другите имена, които празнуват на този ден, списъкът с подаръци, които трябва да подготвите става дълъг.

Ако търсите място, от където може да изберете оригинални подаръци подходящи както за Георги, така и за Гергана, разгледайте категорията Подаръци за Гергьовден.

Знаете ли, че любимата дума на всеки е неговото име. За това най-често избираните подаръци за имен ден са свързани с празнуващото име. В нашия онлайн магазин ще намерите:

  • Чаши с имената Георги и Гергана;
  • Кожени ключодържатели Супер Георги, Гергана, именник номер 1;
  • Манерка „Гергана“ в нежни лилави нюанси;
  • Комплект манерка „Георги“
  • Стилен подаръчен сет с аксесоари за вино;
  • Стъклени плочи с пожелания;
  • Подаръчен комплект с чаша, тефтер и химикал „Гергана“;
  • Кутия за вино;
  • Стилен подаръчен сет в кожена кутия.

Това са само част от интересните предложения за подаръци, които ще намерите в нашето тематично портфолио.

Подаръци за Гергьовден – всеки именник е специален

Именния ден е като втори рожден ден за някои хора, но честно казано тези ден е малко по-специален. На рожден ден обикновено се подаряват практични подаръци, които празнуващият си е пожелал сам. При именните дни нещата са малко по-различни.

Изборът на тематичен и персонализиран подарък който е свързан с името на именника надделява. В случая Гергьовден е празникът, на който едно от най-разпространените и хубави български имена празнува.

Тук има и лека уловка. Трябва правилно да подберем подаръка, за да не се повтаря. Трудно е всяка година да сме оригинални в поднасянето на подаръци за Гергьовден, но не е невъзможно.

В онлайн магазина за подаръци и парти артикули- Dara.bg има изключително голямо разнообразие на подаръци за Гергьовден. Не забравяйте, че добре опакованият подарък създава допълнително настроение и емоции.