Листи и картони за декорация

Настрой низходяща посока

21 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

21 артикула

Страница
на страница

За къде е един крафт проект без красив и качествен хартиен или картонен ресурс? Поради безбройните приложения на практичните занаятчийски принадлежности, всеки DIY майстор знае много добре, че трябва да е стабилно оборудван с добър набор от такива, тъй като те играят основна роля в декорирането.

Декорирате за удоволствие или професионално? И в двата случая имате нужда от листи за декорация и декоративни картони, с които да завършвате с лекота своите хоби или занаятчийски проекти. А Dara.bg е идеалното място за онлайн покупка на качествени такива.

Каталог от красиви листи и картони за декорация на топ цена

Асортиментът ни е снабден с основни хартиени и картонени крафт ресурси, които формират базата на всеки творчески проект. Разполагаме с голямо разнообразие от предложения, различаващи се по материал, размер, цвят, покритие и текстура.

Какви листи и картони за декорация ще откриете тук:

  • Цветни листи за декорация от EVA материал;
  • Стикерни листи за декорация с лепкав слой на гърба;
  • Брокатени хартии и картони;
  • Цветни листи за декориране с холографски ефект;
  • Сатенени листи за декорация;
  • Гофриран цветен картон.

И разбира се още много предложения, в зависимост от актуалните наличности в асортимента.

Можем да предложим най-различни хартиени и картонени решения в метални цветове, златисто, сребристо, медно, пастелни нюанси, ярки тонове и наситени разцветки, картон с вертикално, хоризонтално или напречно гофриране, бляскава глитерна хартия, цветни листи с декорация със звездички, цветя, пеперуди, листа и още много други, подходящи за всякакви крафт проекти и скрапбукинг.

Те могат да се използват за изработката на пликове за картички или писма, покани за парти, декорация за парти, украсяване на албуми, тефтери и книги. Комбинациите, които можете да направите са безброй, а на практика границите са рамките на вашето въображение.

Тук ще откриете не само необходимото разнообразие от материали за декорация, но и желаното качество, което Dara.bg ви предлага на страхотна цена, затова не се бавете да поръчате още днес новите си незаменими крафтърски ресурси.

Искате да създадете интересен ефект, който да грабне окото веднага? Използвайте отразяващи и пречупващи светлината бляскави листове за декорация, които създават наподобяващ дъга светлинен ефект. Те са изключително подходящи за направата на пликове за картички и са много модерно решение през последните месеци.

Листи за декориране от EVA материал

EVA материалът, известен още като микропореста гума е вид пяна, който се използва много широко в ръчното творчество. Той е лек, гъвкав, издръжлив и може да бъде в най-различни цветове, плътности и текстури. Използва се за направата на елементи и декорации на играчки, за текстурирано декориране и дори може да се използва навън, тъй като е устойчив на вода.