Послания

Настрой низходяща посока

39 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

39 артикула

Страница
на страница

Продукти на фокус

Вероятно всички знаете, че на различните поводи за празник, освен да поднесете хубав подарък е важно да оставите и послание. За много хора дори посланието е по-ценно и лично от подаръка, който получават. Независимо какъв е повода и дали човекът ви роднина, приятел или колега, всеки би се зарадвал на това да му оставите послание и със сигурност така ще покажете повече загриженост и признателност към човека.

Много често посланията се оставят под формата на картички, всъщност в почти всички случаи е така. Да, картинките са идеалния начин да изразите с думи обичта, признателността си, да напишете какво желаете на дадения човек или да му оставите забавно послание, което да го разведри. Но картичките с времето може да се изгубят, забравят по шкафове или изхвърлят, защото остават много и заемат място.

Затова ние от онлайн магазина Dara.bg ви предлагаме един по-нестандартен, но оригинален и смислен начин да оставите послание на даден човек, който искате да зарадвате с повод или без. Предлагаме ви ключодържатели с послания. Те са стилни, лични, забавни и оригинални. Със сигурност ще бъдат от полза, ще усмихнат човека и ще се сеща за вас всеки път щом погледне ключа си. А знаме че ключовете се използват често, така че никой няма да забрави посланието ви.

Какви продукти ще откриете в категорията

 В нашата категория послания можете да разгледате богатото разнообразие от кожени ключодържатели, които сте подбрали. Те са подходящи за всеки човек и можете да ги подарите с повод или без.

Имате такива за роднини, за майки, бащи, баби, дядовци и за децата ви. Имате и за приятели, такива за любимия човек, за абитуриенти, за учители, за всеки който се сетите. Изберете послание показващо колко е значим този човек за вас и подсещащо го, че е най-добрият или заложете на забавно послание, с което дас усмихнете най-близките си хора.

Ключодържателите с послания са една практична, различна и оригинална идея за зарадвате всеки близък и значим за вас човек. Може да ги поднесете вместо картичка, но разбира се можете да използвате и ключодържател и картичка с послание за някой повод. 

Изборът зависи от вас! Хубавото на ключодържателите е, че ще се запазят във времето и ще подсещат човека за вас и за момента, в който го е получил. Поглеждайки посланието със сигурност ще се усмихне и зарадва, особено след дълъг ден.

Изберете сред множеството цветове и послания на ключодържатели, които предлагаме и се отличете със стилен, мил и практичен подарък.