Конструктори и строители

Настрой низходяща посока

98 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

98 артикула

на страница

Продукти на фокус

Детският конструктор е играчка, която се проектира от различни материали в разнообразни форми и размери, но винаги може да послужи като мощен инструмент за изграждане на важни умения.

А и да си го кажем честно – развихрянето на въображението в изграждането на различни конструкции е забавна дейност дори и за възрастните, които „помагат“ на своите малчугани да се научат да строят.

Отлично разпознавайки страхотните ползи от играта с детски конструктори, ние от Dara.bg предлагаме чудесна селекция от практични и забавни блокчета за строене на изгодна цена, от които може да изберете следващата изненада за своето дете.

Разнообразие от детски конструктори на изключително изгодни цени

Всяко дете е различно и има своите специфични интереси и предпочитания. Затова и тази продуктова категория в нашия онлайн магазин разполага с множество предложения, осигурявайки необходимото разнообразие за перфектния избор, според личността на детето.

За по-малките деца препоръчваме детски конструктори и строители с по-големи строителни блокчета, които не създават опасност от поглъщане. За предпочитане е те да са леки и в наситени цветове, които да привличат интереса на малчугана.

За порасналите каки и батковци предлагаме по-сложни конструкции с дребни елементи, които създават необходимото ниво на трудност и ангажираност.

Строенето с детски конструктор е еднакво интересно и полезно както за момчетата, така и за момичетата, затова не ограничавайте малките принцеси от удоволствието да създават сами стабилни конструкции със собствените си ръце.

Разполагаме със страхотно разнообразие откъм тематика, материали и форми. Тук ще откриете:

  • Пластмасови конструктори с едри компоненти;
  • Метални конструктори с фини елементи;
  • Сложни конструктори с над 300 части.

В колекцията ни ще откриете класически конструктори, забавни и занимателни конструктори и строители в комплект за изграждане на любими превозни средства, динозаври и комплекти за малки принцеси.

Мотори, спортни коли, багери, полицейски коли, роботи, трансформъри, самолети, пиратски кораб, строителни машини, пожарна, линейка, динозавър, каляска, еднорог, замък, трактор – всички най-любими форми и фигури за ангажиране с полезна игра в свободното време на детето.

Предлагаме и няколко образователни строители с азбука или цифри, които може да ви помогнат да предадете важни умения на малчугана си още в ранна детска възраст посредством игра.

С какво се отличават строителните играчки на Dara

Масово подобни детски строителни блокчета се предлагат на доста високи цени. В Dara.bg обаче успяхме да създадем каталог от строители на изгодна цена, които могат да влязат спокойно във всеки семеен бюджет.

Тук ще откриете много бюджетни решения, които могат да бъдат и чудесна идея за подарък за някой сръчен мъник. Освен това имаме много интересни модели, които не са масово разпространени в класическите магазини за играчки.