Уважаеми клиенти, Петък 24 Май ще бъдe почивен ден. Весели Празници!

Тишу хартия

Настрой низходяща посока

8 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

8 артикула

на страница

Избрали сте уникален подарък, с който да изненадате свой любим човек и искате да го опаковате и украсите по подобаващ начин? За целта може да използвате ефектна цветна тишу хартия, която да придаде луксозен завършек на опаковката и да направи подаръка още по-привлекателно изглеждащ. А в Dara.bg имаме всичко необходимо за създаването на красива декорация.

Не пропускайте да поръчате още днес през онлайн магазина ни и да се оборудвате с най-важните ресурси за опаковане и украса. Съберете всичко необходимо в количката си и се снабдете с пълен набор от най-необходимото бързо и с лекота, без да се налага дори да излизате от дома си.

Какво е тишу хартия и за какво може да се използва

Тишу хартията (от tissue на английски) е изключително тънка и поради това леко прозираща и по-крехка, деликатна хартия. Продава се обикновено на ролки или пакети с n на брой листове, предлага се в различни цветове и шарки, размери и завършеци.

Фината тишу хартия може да се използва по няколко начина. Най-традиционната ѝ употреба е в опаковането и декорирането на подаръци. Обикновено се използва като защитен слой за подаръка, а не като плътен опаковъчен материал. Може да се използва за увиване на по-крехки предмети или за добавяне на декоративен щрих към подаръчни чанти, кутии или кошници.

За декориране на подаръци може да напластите няколко листа тишу, с което да създадете по-луксозно излъчване на опаковката. Тя често се използва за уплътняване и придаване на обем или текстура на подаръка напластена, сгъната или намачкана. Може да се използва и за поднасяне на бонбони и други десерти в кутия.

Освен това може да се използва за създаване на DIY декорации – хартиени цветя, гирлянди, висящи интериорни украшения, помпони и други подобни.

На практика може да се използва за всякакви крафт проекти.

Многообразие от цветна тишу хартия на изгодна цена

Това ви предлагаме в Dara.bg – широк каталог, съдържащ най-различни разцветки на фината хартия за опаковане и декориране. От смели ярки цветове, през по-приглушени пастелни нюанси, до дълбоки тъмни тонове. Предлагаме също така и бяла тишу хартия, както и любимите благородни цветове – сребро и злато – за създаване на истински луксозно изглеждаща опаковка.

Предложенията ни в тази категория материали за декорация се отличават с високо качество, практичност, лекота и удобство при работа, вариативност и много добра цена. Без значение дали хартията ви е необходимо за професионални цели и реализиране на занаятчийски задачи, или просто искате да имате такава под ръка вкъщи, за да опаковате подаръците за любимите ви хора, нашите пакети са идеално решение и в двата случая.