Ученически пособия

Настрой низходяща посока

207 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

207 артикула

на страница

Продукти на фокус

Неусетно отново настъпи това време от годината, в което трябва да стегнете децата за училище. Трудно ви е да осъзнаете, че детето е пораснало с още една година, но по-добре да го приемете по-скоро и да започнете с пазара за първия учебен ден.

Ние от Dara.bg обновихме портфолиото си от ученически пособия, за да успеем да ви помогнем в подготовката за новата учебна година. Децата ви заслужават най-доброто, за това заложете на нашия асортимент от стоки за училище и ги изненадайте приятно преди 15 септември.

Необятният свят на ученическите подобия

Ние предлагаме изключително богат избор от аксесоари и стоки за училище, които събрахме в специалната категория Ученически пособия. Не преувеличаваме, когато казваме, че този свят е необятен защото при нас ще намерите абсолютно всичко нужно за да подготвите децата за посрещането на новата учебна година - раници, несесери, материали за рисуване и много други.

Представяме ви част от най-интересните ученически стоки и тайни дневници, на които всеки малчуган би се зарадвал:

 • Гел химикали с 12 цвята;
 • Мини маркери „Мечета“;
 • Комплект за рисуване и оцветяване с 46 части на различна тематика;
 • Комплект за рисуване и оцветяване с 102 части „Коли“;
 • Комплект за рисуване и оцветяване от 102 части „Бухалче“;
 • Таен дневник „Аплака“ с кутия и катинар;
 • Таен дневник „ Коте“
 • Таен дневник с кутия сърце;
 • Флумастери 18 цвята;
 • Ученически комплект за чертане;
 • Неонови темперни бои;

Списъкът продължава с още много ученически пособия, но вие вече се убедихте, че при нас ще намерите всичко, което е нужно на малчуганите, за да се представят добре в училище.

Всяко дете заслужава да посрещне първия учебен ден с усмивка

Настъпването на първия учебен ден всяка година предполага трескави подготовки. Родителите най-добре знаят, че колкото по-рано започнат с пазаруването за новата учебна година толкова по-добре.

Вместо да обикаляте от магазин на магазини и да губите излишно време, тази година направете нещо различно. Поръчайте всичко необходимо за ученика от нашия онлайн магазин и зарадвайте децата си с нови ученически пособия и канцеларски материали.

Всяко дете заслужава да посрещне новата учебна година развълнувано и щастливо. Какъв по-добър начин да подарите на учениците щастие от това да им подарите нови ученически комплекти, с които следващите месеци да са по-приятни и забавни.

Доверете се на Dara.bg. Ние предлагаме не само най-интересните подаръци и най-функционалните стоки за дома, но и много аксесоари за ученици. Убедете се в многообразието от артикули за ученика, които предлагаме в категорията обособена специално за тях.

При направена поръчка над 35лв може да се възползвате от опцията за безплатна доставка само до офис на СПИДИ.