Халби

Настрой низходяща посока

9 артикула

на страница
 1. Халба за бира "Риба"
  -14%

  Кат. номер: 83948-5

  Халба за бира "Риба"
  Редовна цена 13,90 лв. Промо цена 11,99 лв.
 2. Халба за бира "Елени"
  -14%

  Кат. номер: 83948-4

  Халба за бира "Елени"
  Редовна цена 13,90 лв. Промо цена 11,99 лв.
 3. Халба за бира "Фазани"
  -14%

  Кат. номер: 83948-3

  Халба за бира "Фазани"
  Редовна цена 13,90 лв. Промо цена 11,99 лв.
 4. Халба за бира "Патици"
  -14%

  Кат. номер: 83948-2

  Халба за бира "Патици"
  Редовна цена 13,90 лв. Промо цена 11,99 лв.
 5. Халба за бира "Рибар"
  -14%

  Кат. номер: 83948-1

  Халба за бира "Рибар"
  Редовна цена 13,90 лв. Промо цена 11,99 лв.
 6. Халба за бира "Риболов" с релефно изображение Халба за бира "Риболов" с релефно изображение
  -16%
 7. Халба за бира "Патица" с релефно изображение Халба за бира "Патица" с релефно изображение
  -17%

  Кат. номер: 83950-3

  Халба за бира "Патица" с релефно изображение
  Редовна цена 34,90 лв. Промо цена 28,90 лв.
Настрой низходяща посока

9 артикула

на страница

Наименованието на халбата на английски език, произхожда от немската дума за камък, тъй като поначало халбите са били изработвани именно от такъв материал. Към днешна дата, масовият материал, от който се изработват халбите е стъкло. Тук ще откриете няколко интересни варианти на халби за бира, които са страхотен сувенир и биха били чудесно колекционерско попълнение на секцията на истинския любител.

Разгледайте предложенията ни и изберете красива тематична халба, която ще бъде страхотен подарък за всеки ценител на малцовото пиво.

Какви халби може да закупите от нашия магазин

Разполагаме с няколко вида артикули в тази категория. Сред тях ще откриете неконвенционални оригинални предложения, които са страхотни варианти за подарък. Можем да ви предложим както халби, подходящи за традиционалисти, така и няколко разчупени забавни варианти за създаване на по-различна обстановка. Тук ще откриете и невероятно ефектни халби, които ще допълнят празника и ще добавят нов привкус към организираното от вас парти.

В зависимост от конкретните наличности, в тази категория може да закупите стъклени халби под формата на череп с капачка и сламка, които бих били идеално допълнение към партито ви за Хелоуин. Напълнете ги с коктейл в наситен цвят – черно, червено или зелено – и наблюдавайте как всеки гост ще се зарадва на напитката и ще поиска да направи снимка на празничното си питие.

Естествено, можем да предложим и по-традиционни халби. В асортимента ни ще откриете и керамични халби със сувенирна стойност, по които са изрисувани цели картини. Разполагаме и с халби за бира, в които рисунката е допълнена от релеф – за внасяне на допълнителен ефект. Те могат да бъдат едновременно практичен и символичен подарък, което ги прави изключително попадение, особено за хората, които ценят ръчната изработка.

С какво се отличава Dara.bg

Независимо дали става въпрос за оригинални подаръци, сантимент или украса за парти, Dara.bg винаги има какво да предложи. Това е не само магазин за подаръци и парти стоки, но е и вдъхновение за всеки, който все още се чуди какъв подарък да направи.

Знаем, че колкото и добре да познаваме някого, може да се окаже, че закупуването на точния подарък може да бъде доста трудно. Затова изграждаме богат асортимент, който може да ви предложи необходимото разнообразие, за да намерите точния забавен подарък за вашия човек. Винаги има с какво да ви изненадаме, затова не се колебайте да разгледате и останалите предложения в нашия сайт.

Разполагаме с много тематични подаръци, украса и балони и всички на изгодна цена, която си заслужава. Направете своя избор днес и улеснете закупуването на подарък или организирането на страхотен купон с няколко бързи стъпки онлайн.