Бебе

Настрой низходяща посока

9 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

9 артикула

на страница

Един от най-щастливите моменти в живота на всеки родител е появата на бял свят на неговото мъниче. Затова все по-популярни по цял свят станаха различните партита за бебета. Искате да организирате парти за разкриване пола на бебето, или пък ви предстои бебешка погача, baby shower парти или искате да направите още по-специално изписването на вашето бебче или бебчето на ваши близки?

В асортимента ни в тази продуктова категория ще откриете чудесни фолиеви балони, подходящи за всеки от изброените поводи, с които да изградите в няколко бързи стъпки красива украса изненада.

Качествени фолиеви балони за бебе на изгодна цена за вълшебно парти

Търсите балони за пол на бебе, които да използвате като ефектна украса за партито за разкриване на неговия пол?

В Dara.bg разполагаме с разнообразие от фолиеви балони за пола на бебето в нежен син или розов цвят и красиви дизайни, с които да направите изненадата още по-приятна и запомняща се. Тук можем да ви предложим балони за разкриване пола на бебето с надпис „It’s a girl“ или „It’s a boy“ модели във формата на бебешка количка или животинка, във формата на бебешко краче или бебе, биберон или други подходящи форми.

Предстои майката и новороденият малчуган да се приберат вкъщи от болницата и искате да направите момента паметен за всички членове на вече уголемилото ви се семейство?

В асортимента на онлайн магазина ни ще откриете качествени балони за изписване на бебе, с които да направите обстановката при изписването и посрещането на любимите ви същества вкъщи още по-специална и тържествена. С удоволствие ви предлагаме специални фолиеви балони за бебе с надпис „Hello baby” или “Baby girl”, “Baby boy” под формата на бебе или с балон с мече в неговата вътрешност и други подобни.

Разполагаме и с балони, подходящи за погача и други бебешки партита, затова не се колебайте да разгледате цялостния ни асортимент от качествени фолиеви балони за бебе и да поръчате тези, които отговарят на планираното от вас събитие.

Балоните, които предлагаме тук са със специална клапа за супер лесно надуване, която не изисква балонът да се завързва след като бъде надут. За параметрите на всеки отделен балон ще откриете повече информация в описанието на съответния артикул.

Безплатна доставка, история на поръчките и топ обслужване от Dara.bg

При поръчка от нашия сайт може да се възползвате от безплатна доставка, когато поръчката достигне определена сума така че да спестите възможно най-много средства. Артикулите, които закупувате при нас са на цена, отговаряща на предложеното качество, а клиентското ни обслужване е на топ ниво. Възползвайте се от всички тези предимства и поръчайте още сега парти артикулите, с които да създадете страхотна обстановка на своето празненство!