Уважаеми клиенти, Петък 24 Май ще бъдe почивен ден. Весели Празници!

Предпазни средства

Настрой низходяща посока

3 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

3 артикула

на страница

През последните няколко години се откроява темата за личните предпазни средства. Дори и ковид 19 вече да не всява толкова страх, колкото в началото, ролята на маските и средствата за лична хигиена все още е важна за здравето ни.

До преди 2020 година предпазните средства бяха част от ежедневието само на хора със специални професии като лекари например. След избухването на пандемията от коронавирус наличието на предпазна маска и дезинфектант стана не само задължително, но и животоспасяващо.

До ден днешен все още се регистрират случаи на ковид 19, но и не само. Сезонните грипове са не по-малко опасни и защитата от тях е задължителна за рисковите групи от хора.

Ние винаги се стараем да предлагаме най-нужните стоки на нашите клиенти. Поради тази причина създадохме специална категория в нашия онлайн магазин наречена Предпазни средства.

Какво ще намерите в категорията

В този раздел от нашето портфолио събрахме артикули, които служат за лична защита срещу вируси и бактерии. Това, което ги отличава от други подобни стоки е изключителното качество и високата степен на защита, която осигуряват.

Ето какви предпазни средства ви предлагаме в категорията:

  • Прозрачна предпазна лицева маска

Тази маска осигурява много добра защита. Изработена е от лек ПВЦ материал, който спира разпръскването на бактерии и попадането на такива. Маската се позиционира на брадичката, което осигурява удобство, но и не затруднява дишането.

Това предпазно средство се закрепя с мек ластик за тила. Точно заради това тези модели са много по-удобни от обикновените маски, които се поставят с ластици на ушите.

  • Прозрачен предпазен шлем за лице

Този шлем е препоръчително предпазно средство, за всеки който иска да си осигури допълнителна защита на работното място или в градския транспорт. Шлемът е много удобен, а най-голямото му предимство е, че не скрива вашето лице. Това е страхотна новина за дамите, които се грижат за добрия си външен вид и се страхуват, че гримът им ще се развали след поставянето на маска.

Прозрачната маска и шлемът могат лесно да се дезинфекцират. Това ви гарантира, че те винаги ще са чисти и по тях няма да има бактерии.

  • Почистващ ГЕЛ за ръце с 73 % етилов алкохол

От нашият онлайн магазин може да си поръчате качествен гел за почистване на ръце 330мл. Компактната бутилка ви позволява да носи гела в чантата си и да го използвате винаги при нужда. Използва се като втриете в кожата си няколко капки. Не е нужно изплакване с вода след това.

Набавете си нужните предпазни средства като направите поръчка от Dara.bg.