Креп хартия

Настрой низходяща посока

4 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

4 артикула

на страница

В крафт света декоративната хартия е основен компонент, който се използва за реализиране на всякакви творчески проекти. Затова и съществуват много видове такава, всеки от които е предназначен да придаде специфично усещане и специален почерк на декорацията. Един от най-използваните и обичаните видове декоративна хартия в тази насока е именно красивата креп хартия.

Затова в Dara.bg поддържаме каталог с прелестно хартиено разнообразие от предложения с интригуваща текстура и декоративни характеристики. Разгледайте колекцията ни и напълнете онлайн торбичката си с красиви и практични крафт ресурси, които ще ви послужат за следващия амбициозен DIY проект.

Какво е креп хартия и за какво може да се използва

Креп хартията е вид декоративна хартия, обработена чрез специален процес, включващ набръчкване и нагъване на листа, за да му се придаде отличителната текстура. Полученият краен продукт има ситно набръчкана вълнообразна повърхност и може да се разтяга. Самата хартия е по-плътна и здрава от тишу хартията, която също така е с гладка повърхност. Това не изключва употребата на едната или другата – те се предпочитат за създаване на различни финиши.

С този тип декоративна хартия лесно се прибавя вълнение, красота, драма и отличителност на творенията, изработени с нея. А приложенията ѝ се ограничават доколкото творецът може да постави рамки на своето въображение.

Използва се обикновено за декориране, опаковане на подаръци и изработка на хартиени елементи и украшения. Тъй като е гъвкава и плътна, може с лекота да се усуква и манипулира в различни форми, което я прави изключително популярен декоративен материал за направата на хартиени цветя в реалистична форма и размери, ленти и други декоративни елементи.

Може да се използва също така за украсяване и опаковане на букети, за изработка на хартиени гирлянди, помпони и други подобни декорации. На запад се използва също така за декорирането на пинята.

Обобщено, креп хартията е универсален материал за декорация, който е ценен най-вече заради уникалната си текстура, разтегливост, гъвкавост и декоративни свойства.

Качествена креп хартия на добра цена на клик разстояние

Търсите евтина креп хартия, която е достатъчно качествена, че с нея да може да завършите всеки DIY проект, който ви дойде на ум? В Dara.bg ще откриете крепирана хартия в многообразие от цветове (златна, сребриста, червена, зелена, синя, лилава, розова, жълта, оранжева и пр.) която предлага така търсените предимства.

Тук може да откривате нови и нови начини за внасяне на различна текстура, интересен привкус и доза лукс на подаръците, които поднасяте. Можем да ви предложим още много видове материали за декорация, които да сложите в своята онлайн пазарска кошница, за да завършите своята поръчка с всичко необходимо за месеци напред.