Кутии за подаръци

Кутии за подаръци
Настрой низходяща посока

131 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

131 артикула

на страница

Продукти на фокус

Кутиите за подаръци са перфектно допълнение към подаръка за любим човек. Ако си от тези хора, които обичат да правят подаръци, то със сигурност знаеш, че добре поднесеният подарък ще развълнува повече получателя.

Подарявате подаръци, за да изразите любов, отношение и грижа към хората, които обичаме. Това усещане се засилва, когато отделите време в опаковането на подаръка. Най-практичното решение е да добавите подаръчна кутия, в която да поднесете избраната от нас изненада.

Dara.bg е мястото, където ще намерите много голяма селекция от подаръчни кутии в различни размери и цветове, които да паснат на вашата идея.

Как да изберете кутии за подаръци

На пръв поглед може да ви се струва лесно да изберете подаръчна кутия, но помислете пак. Има толкова много неща, които да вземете в предвид при избора, за това решихме да ви дадем няколко съвета.

Може да изберете кутии за подаръци според цвета на подаръка или определен нюанс, който бихте искали да изпъкне. Ако това не е възможно, може да поднесете подаръка в кутия с любимият цвят на човека, на когото подарявате. Друга оригинална идея е да изберете кутия с интересен дизайн, която после може да се използва повторно за съхраняване на други неща.

Един от най-оценените подаръци са бижутата. Те са подходящ подарък за специални поводи, като рождени дни, годишнини, юбилей. Ако подарявате бижу положете го в черна или червена кадифена кутия. Това ще покаже специалното внимание и отношение, което сте вложили в избора на подаръка. 

Дървените кутии също са предпочитани за опаковане на лесно чупливи подаръци. Ако вашият любим човек харесва дървени сувенири, може да му поднесете подаръка в дървена кутия, която после да бъде използвана за друго предназначение.

Добре опакованите подаръци винаги създават положителна емоция

Има хора, които избират кутия без дори да се замислят каква емоция може да породи тя. Не забравяйте, че първото впечатление е най-важно. А какво е първото нещо, което забелязвате, когато ви подарят подарък. Кутията разбира се.

По формата на кутията гадаем какъв ли може да е подаръка, а цветовете ни носят палитра от емоции. От вашият избор на кутия за подаръци зависи какво съобщение ще предадете на този специален за вас човек, когото искате да зарадвате.

Добре подбраната подаръчна кутия е доказателство, че сте се постарали в избора и подготовката на подаръка. В кутията може да добавите нежен плат или конфети, които да обгръщат подаръка. Панделка или дантела са малък детайл, който прибавя нежност.

Разгледайте богатият избор от подаръчни кутии на Dara.bg. Ние предлагаме кутии за подаръци подходящи за много поводи.