Балони /50 и 100 броя/

Настрой низходяща посока

12 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

12 артикула

на страница

Продукти на фокус

Балоните са задължителен елемент от украсата на всяко парти. Независимо дали е рожден ден, сватба, юбилей, изписване на бебе или фирмено парти, украсите с балони са изключително популярни. Те могат да внесат нужната тържественост и допълнят цялостната атмосфера от повода, а в много случаи са нужни единствено те, за да я създадат.

Изборът на балони е разбирам тъй като те са шарени, в различни цветове, размери, форми. Могат да бъдат с обикновен въздух или да летят из залата, ако са напълнени с хелий. Балоните се избират и поради причината, че зависи от вас как ще ги комбинирате помежду си, като можете да използвате по-големи или малки, дали ще са на свободен ход, разпръснати по пода, събрани в арки или залепени на стената.

Хубаво е да имате по повече за всеки случай, защото винаги да ги спукате случайно, колко и да са здрави. Затова ние от сайта Dara.bg предлагаме за вас страхотни балони в комплекти по 50 и по 100 броя за да сте готови за всякакви непредвидени ситуации и да имате достатъчно, за да направите страхотна украса, без да мислите дали ще ви стигнат.

Какви парти балони ще намерите в категорията

В нашата категория балони /50 и 100 броя/ ще намерите разнообразни по цвят, размер балони, пълни с конфети или без. Знаете, че да за да се получи наистина добре една украса, трябват множество балони.

Купуването им в комплекти от много бройки е практично и удобно. Ако ви останат след партито ще е страхотно за вас, за да запазите за следващото. Имайте предвид, че ако правите голяма арка с балони от един вид 50 броя може да не са достатъчни и е по-добра идея на купите 100.

Ако искате да изненадате някоя за рожден ден, годишнина ли да зарадвате детето си с приятна и неочаквана изненада и комплектите, съдържащи 50 балони ще изпълнят целта. Ние предлагаме изключително качествени и здрави балони, цените им са достъпни, а разнообразието богато, за да изберете най-точните за вас.

Балоните радват малки и големи, не пропускайте този весел елемент, придаващ настроение, за да допълните поводите си. Могат да се комбинират по стилен, семпъл или забавен начин. Това зависи от самия повод и от възрастта и предпочитанията на човека, който празнува.

Бъдете смели, креативни в декорацията и развихрете въображението си, колкото повече балони толкова по-добре! Така ще имате повече възможност да изявите креативността си и да създадете уникален и незабравим декор за всеки човек на всеки повод!