Парти чинии

Настрой низходяща посока

41 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

41 артикула

Страница
на страница

Да организирате парти за рожден ден, на което всички да се забавляват не е лесна задача. Още по-трудно обаче е да почистите след купона. Бъркотията е пълна, а не знаете от къде да започнете.

Едно от най-омразните ви неща е миенето на чаши и чинии. В този момент хубавият спомен от партито е заменен с безкрайно досадното почистване.

Не позволявайте бъркотията след партито да развали положителните емоции, които сте събрали от вечерта.

Вместо порцеланови чинии си купете шарени хартиени чинии, които не трябва да миете после, а само да изхвърлите. Те не само ще ви донесат парти настроение, но и ще ви спестят времето за миене.

Замени порцелановите с парти чинии

Има начин да спестите от досадното чистене, без да спестявате от доброто си настроение през вечерта. Използвайте хартиени парти чинии и чаши вместо порцеланови или пластмасови.

Това е една екологична алтернатива, с която да намалите времето в миене на съдове след партито. И не само! Парти чиниите са шарени и весели. Може да избирате от няколко вида дизайни и да ги съчетаете с цветовете и тематиката на рождения ден.

В онлайн магазина могат да се намерят в подкатегория Парти чинии, която е част от подкатегория Парти украса. Може да съчетаете избраните от вас парти чаши с подходящи салфетки в същия дизайн. Не забравяйте да комбинирате тези детайли с останалата украса.

Happy birthday – парти чинии

Когато искате партито да е на ниво трябва всичко да показва, че днес е вашият ден. Дори най-малките детайли като чаши и чинии трябва да са подбрани с внимание.

В нашият онлайн магазина Dara.bg ще намерите много артикули, които може да съчетаете. Предлагаме ви комбинацията от покривка с подходящи парти салфетки и чинии.

Може да избирате от 10 вида парти чинии с различна декорация и цвят. Те са направени от картон и са екосъобразни. Препоръчва се еднократното им използване. Има 10 броя в опаковка с размер на диаметъра 23см.

В онлайн магазина може да разгледате парти чинии с надпис „Happy Birthday” в два дизайна и различни цветове: син, червен, зелен, розов. Предлагаме и обикновени картонени чинии без шарка. Тях може да си изрисувате сами.

Заложете на картонени чинии вместо на пластмасови парти чинии, защото те са много по-шарени и лесно рециклируеми.

В съчетание с чаши и салфетки в същия дизайн ще успеете да подредите вашата празнична маса със стил. Направете поръчка за над 35 лева още днес, за да се възползвате от безплатната доставка до офис или адрес.