Уважаеми клиенти, Петък 24 Май ще бъдe почивен ден. Весели Празници!

Ленти и стойки за балони

Настрой низходяща посока

55 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

55 артикула

Страница
на страница

Продукти на фокус

Празниците са онези моменти в годината, в които можем да забравим за всички тревоги и да се насладим на живота и ценните мигове, които той ни предлага.

Много са начините да отпразнуваме едно събитие по начин, който ще бъде запомнен. Всеки елемент от подготовката допринася за настроението и позитивните емоции, които ще ни топлят дълго време след празника.

Празничната украса е незаменим елемент от подготовката, който ни помага да се почувстваме специално и да отбележим важния момент с вълнение, а балоните са важна част от нея..

За да се насладите на незабравими преживявания ние от Dara.bg подбрахме за вас пълен асортимент аксесоари за балони - ленти за балони, ленти за арка и много други, които ще ви помогнат да създадете неотразима украса.

Пълна гама ленти за балони и аксесоари

Балоните създават неповторимо настроение, когато са аранжирани по впечатляващ начин за отпразнуването на дадено събитие. Те неслучайно са безценен елемент от декорацията на лични и фирмени събития и са подходящи за всеки повод.

Много са начините да се направи пленителна украса, но дори най-малките детайли имат значение за това колко качествено ще бъде изпълнена тя.

За аранжирането и са необходими различни аксесоари за балони, които могат да ви улеснят, когато се нуждаете от декорация на големи пространства.

Сред аксесоарите в нашите колекции ще откриете:

  • Стойка за балони;
  • Арка за маса;
  • Ленти за балони;
  • Приспособление за връзване на балони;
  • Помпа за надуване;
  • Машинка за надуване;
  • Тежест за балони с хелий;
  • Метални пеперуди.

Арката от балони е една от най-впечатляващите декорации, с които можете да отбележите важното събитие. Тя редовно украсява големи събития като фирмени партита и коктейли, сватби и годишнини, а защо не и вашия собствен рожден ден?

С помощта на нашите аксесоари можете да надувате и аранжирате балоните бързо и с минимални усилия.

Тежестта за балоните с хелий ще ви лиши от притеснението, че в даден момент можете да изгубите украсата си, която не се поддава на гравитацията.

Помпата и машината за надуване са безценен аксесоар, който може да ви спести много време, което да отделите в естетическата подготовка на декорацията. Аранжирането е именно най-приятната част от украсяването, затова можете да си спестите физическите усилия и да се отдадете изцяло на тази дейност.

Предимствата да пазарувате в Dara.bg

В нашият магазин за подаръци ще откриете всичко, от което се нуждаете, за да отпразнувате ценните мигове както подобава. Едно от най-големите предимства да пазарувате при нас е това, че можете да напълните кошницата си с всичко нужно от удобството на вашия дом.

Осъществяваме доставките си бързо и сигурно, за да получите украсата си навреме и да се насладите на безценните преживявания.

Пазарувайте бързо и удобно от Dara.bg.