Детско творчество

Настрой низходяща посока

111 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

111 артикула

на страница

Продукти на фокус

Възрастните трябва да насърчават творчеството на децата, тъй като то им помага да изразяват себе си, да развиват въображението си и да създават самостоятелно красиви неща. Умението за творене, независимо дали е в сферата на изкуството е умение за цял живот, което допринася за изграждане на увереност в собствените способности и намиране на решение, без непременна необходимост от чуждо сътрудничество.

За целта в Dara.bg сме събрали портфолио с всички необходими средства и комплекти за детско творчество, които ще помогнат за развиване на креативността и насърчаване на творческите заложби на малките артисти.

Разнообразие от практични аксесоари и комплекти за детско творчество

В тази категория ще откриете всевъзможни аксесоари и комплекти за детско творчество, подходящи за различни възрасти и интереси. В нея поместваме многообразие от предложения за творене като:

  • Скицници и блокчета;
  • Различни видове бои: темперни, маслени, гваш, акварел и акрил;
  • Маркери за различни повърхности: текстил, стъкло и др.;
  • Картони за рисуване и декорация;
  • Бои за стъкло и керамика;
  • Маски, рамки за снимки и часовници за оцветяване;
  • Декоративни елементи;

И още много други интересни арт артикули за деца.

Детето ви обича да рисува и оцветява? Тук може да закупите качествен скицник, комплект за рисуване и оцветяване с бои, четки и палитра, както и интересни дървени декорации за оцветяване, които малчуганът може да украси по собствен вкус. Предлагаме и многообразие от цветни и бели картони за рисуване – прекрасна основа за следващия арт проект на мъника.

Вече поотрасналата ви принцеса се прехласва по декорирането и DIY украшенията? Нека ви предложим уникални комплекти „направи си сам“, декоративни елементи като цветно тиксо и фини листове шлаг метал за облицовка.

Разполагаме със страхотни багри и разветки – от наситени и плътни цветове, през ярки и искрящи акценти до нежен пастел – всичко необходимо за създаването на търсения цветен ефект.

Лесна поръчка, сигурна доставка и един куп усмивки

Това накратко е, което предлага нашият онлайн магазин. И го правим с удоволствие за клиентите, които вече толкова години продължават да ни се доверяват, благодарение на вложеното от нас старание за подбора на продукти с добро качество и изгодна цена, достъпна за всеки бюджет.

Подбираме с особено внимание нашите комплекти за творчество, част от практичните ни образователни и занимателни предложения за мъници, защото искаме да осигурим отлична основа за възпитаване на творчески умения и креативност у децата.

Вярваме, че творенето е не само игра, но и полезна вещина, която ще продължи да носи позитиви и след порастване на малчугана. Затова и ви насърчаваме да обръщате внимание на арт заложбите на детето и да поощрявате неговото творчество.

Dara.bg – лимитът е вашето въображение.