Морска декорация

Настрой низходяща посока

10 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

10 артикула

на страница

Искате да завършите следващия си крафт проект в красива морска тематика с подходящата украса? Тук ще откриете всички необходими компоненти за създаване на уникална ефектна морска декорация, в която да излеете насъбралия се творчески заряд.

Dara.bg предлага колекция с няколко вида миди, рапани, раковини в различни размери, естествени разцветки и прекрасни причудливи форми, от която да изберете подходящите декоративни елементи за завършване на новите ви арт творения, напомнящи за морето.

Материали за морска декорация на много достъпна цена

В каталога ни с материали за морска декорация ще откриете разнообразие от комплекти на морска тематика, които съдържат естествени мидички в най-разнообразни форми. Те са предварително почистени, за да може да ги използвате с лекота, без да се притеснявате за остатъчен мирис или замърсявания.

С тях може да създавате всякакви красиви декорации на морска тематика. Може да ги използвате както за професионално декориране и ръчно създаване на сувенири и други красиви вещи, така и за разгръщане на творческия ви заряд в любимото хоби.

Цената на нашите материали за декорация с морски мотив позволява да снабдите своята майсторска работилничка с достатъчен набор от разнообразни елементи за създаване на красиви морски украшения и декорации.

Как може да се използват декоративните миди и рапани

Всеки би искал да запази спомена за свежестта на лятото и свободата на вълните възможно най-пресен и достижим. Затова са и много любителите на морската тематика в украсяването, която е универсално харесвана и популярна както сред малки, така и сред големи, а дори и по отношение на тези, които не са най-голените любители на морското вълнение.

През последните години в тази насока дори се популяризира и цяло ново направление в ръкотворенето – т. нар. Seashells Craft. То представлява създаване на декоративни предмети или декориране на повърхности с помощта на най-различни видове морски миди.

Те могат да се използват спокойно за украсяване на всякакви предмети за интериор и екстериор – рамки за снимки, арт пана, буркани, свещници, сапунерки, кутии за бижута, саксии и въобще всяка вещ, върху която подобна украса би стояла добре.

Най-дребните морски декоративни елементи намират приложение за направата на нежни бижута, напомнящи на морския бриз, шума на вълните и лятната усмивка на жаркото слънце. От тях може да се изработи например красива декорация в морска тематика на гривни, колиета и обеци.

Освен това декоративните миди на Dara.bg може да използвате за творчество с вашето дете, ако то обича да майстори с ръце и да изработва самостоятелно красиви декорации. Може би пък ще ви влязат в употреба и за някой бъдещ училищен проект.