Уважаеми клиенти, Петък 22 Септември ще бъде почивен ден.

Морска декорация

Настрой низходяща посока

13 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

13 артикула

на страница

Искате да завършите следващия си крафт проект в красива морска тематика с подходящата украса? Тук ще откриете всички необходими компоненти за създаване на уникална ефектна морска декорация, в която да излеете насъбралия се творчески заряд.

Dara.bg предлага колекция с няколко вида миди, рапани, раковини в различни размери, естествени разцветки и прекрасни причудливи форми, от която да изберете подходящите декоративни елементи за завършване на новите ви арт творения, напомнящи за морето.

Материали за морска декорация на много достъпна цена

В каталога ни с материали за морска декорация ще откриете разнообразие от комплекти на морска тематика, които съдържат естествени мидички в най-разнообразни форми. Те са предварително почистени, за да може да ги използвате с лекота, без да се притеснявате за остатъчен мирис или замърсявания.

С тях може да създавате всякакви красиви декорации на морска тематика. Може да ги използвате както за професионално декориране и ръчно създаване на сувенири и други красиви вещи, така и за разгръщане на творческия ви заряд в любимото хоби.

Цената на нашите материали за декорация с морски мотив позволява да снабдите своята майсторска работилничка с достатъчен набор от разнообразни елементи за създаване на красиви морски украшения и декорации.

Как може да се използват декоративните миди и рапани

Всеки би искал да запази спомена за свежестта на лятото и свободата на вълните възможно най-пресен и достижим. Затова са и много любителите на морската тематика в украсяването, която е универсално харесвана и популярна както сред малки, така и сред големи, а дори и по отношение на тези, които не са най-голените любители на морското вълнение.

През последните години в тази насока дори се популяризира и цяло ново направление в ръкотворенето – т. нар. Seashells Craft. То представлява създаване на декоративни предмети или декориране на повърхности с помощта на най-различни видове морски миди.

Те могат да се използват спокойно за украсяване на всякакви предмети за интериор и екстериор – рамки за снимки, арт пана, буркани, свещници, сапунерки, кутии за бижута, саксии и въобще всяка вещ, върху която подобна украса би стояла добре.

Най-дребните морски декоративни елементи намират приложение за направата на нежни бижута, напомнящи на морския бриз, шума на вълните и лятната усмивка на жаркото слънце. От тях може да се изработи например красива декорация в морска тематика на гривни, колиета и обеци.

Освен това декоративните миди на Dara.bg може да използвате за творчество с вашето дете, ако то обича да майстори с ръце и да изработва самостоятелно красиви декорации. Може би пък ще ви влязат в употреба и за някой бъдещ училищен проект.