Уважаеми клиенти, Петък 24 Май ще бъдe почивен ден. Весели Празници!

Свещи - цифри

Настрой низходяща посока

78 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

78 артикула

Страница
на страница

Свещите са задължителен аксесоар при празнуване на рожден ден. Дори и да не разполагате с торта, поставянето на свещи със съответните цифри върху любимия десерт на рожденика със сигурност ще бъдат оценени като топ аксесоар за повдигане на настроението и духа.

В нашия асортимент ще откриете страхотни свещи цифри с всяко необходимо число от 0 до 9, с които може да допълните поръчката си и да се погрижите за следващия празник в семейството или приятелския ви кръг.

Красиви и забавни свещи - цифри за завършек на всяка празнична торта

Какво е торта за рожден ден без свещи под формата на цифри? Свещите са задължителен аксесоар за отбелязването на всяка изминала година от живота на човека, чийто рожден ден празнуваме. Особено когато става въпрос за детски рожден ден или юбилей. Със сигурност детето чака с нетърпение да намисли своето желание под песента „Честит рожден ден“ и духвайки смело свещите на своята вкусна торта.

Затова е важно в подготовката на партито за рожден ден да не забравяте да закупите нови свещи, с които да отбележите порастването на малчугана и да го направите по-щастлив в празничния му ден, в който може да си пожелае всичко над горящите свещички.

За да имате перфектна комбинация между визията на тортата и дизайна на свещите, асортимента ни сме снабдили с многообразие от модели свещи - цифри, които да украсят тортата и целия празник. В Dara.bg може да избирате от обикновени свещи, свещи с брокат, златисти, сребристи, комплекти свещи за принцеси и принцове, шарени и многоцветни, едноцветни и свещи с различен интересен дизайн.

От нашия магазин може да закупите и свещи на едро, с които да заредите своите наличности за радост на вашите клиенти.

Свещите цифри са подходящи не само за отбелязване на рожден ден, но и за годишнина от сватба, а също така и за празнуване на нова година. Дори и да сте забравили за празничната торта, ако разполагате със свещи цифри всеки десерт (а защо не и друго блюдо), може да се превърне в такава.

Онлайн магазин за качествени парти артикули и украса на изгодни цени

Dara.bg е страхотно място за закупуване не само на свещи - цифри, но и на всякакви други парти декорации и най-необходими принадлежности за отбелязването на различни празници. Разгледайте асортимента ни от предложения и се оборудвайте с всичко необходимо при супер условия за поръчка, заплащане и доставка.

Ще се радваме да ви бъдем полезни и да ви помогнем да организирате страхотно парти за вашите близки!