Стъклени пожелания

Настрой низходяща посока

29 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

29 артикула

Страница
на страница

Не знаете какво да напишете на картичката? Или пък искате да направите неконвенционално пожелание? Тук имаме няколко страхотни предложения, в които може да откриете идеалното пожелание, с което да допълните своя подарък.

Разгледайте нашите пожелания в стъкло и поръчайте своето оригинално послание направо от интернет, възползвайки се от страхотната цена, която ви даваме в Dara.bg.

Стъклени пожелания за вечно щастие и нестихваща любов

Дори когато успеете да намерите перфектния подарък, той не може да бъде завършен без подходящата картичка. За да не стоите с празен поглед пред картонения лист, чудейки се какво пожелание да напишете, може да се доверите на вече готовите ни предложения. Освен че това ще ви спести частта с мъдренето на послание, ще ви помогне да завършите подаръка по нетрадиционен начин, който със сигурност ще привлече вниманието.

Стъклените пожелания под формата на рамка за снимка, могат да бъдат закачени на стената или пък да бъдат поставени върху бюро, маса, рафт или шкаф.

Разполагаме с добро разнообразие, в което може да откриете перфектното пожелание за предстоящия повод на близък ваш човек. Искате да се отблагодарите на своята фризьорка или гримьорка или козметичка за чудесната работа, която винаги върши? Защо да не ѝ подарите персонализирано стъклено пожелание, което да може да постави в салона и на което ще се радват всички негови посетители?

В тази категория ще откриете и стъклени пожелания с мотивиращи послания за семейството, както и стъклени пожелания под формата на молитва за предпазване на работното място или дома.

Предлагаме и персонализирани пожелания в стъклена рамка за годишнина, за именни дни, за семейства, за син, за дъщеря, за дете, за баба, за майка, за леля, за сестра, за дядо, за брат, за чичо, за приятел и прочие. В асортимента ни ще откриете и закачливи призове в стъклени рамки за постижения.

Dara.bg – правилният избор е на няколко клика разстояние

Не се притеснявайте да направите онлайн поръчката си при нас. Ние имаме дългогодишен опит в бранша с дистрибуцията на парти стоки, сувенири, подаръци и украса на едро, а сега предлагаме достъп и на обикновения потребител до нашите качествени стоки на супер изгодна цена. Разгледайте целия ни асортимент, както и нашите забавни подаръци, и сами ще разберете, че тук човек винаги има какво интересно да открие и да добави към своя подарък или към своите лични притежания.

В Dara.bg може да закупите освен стъклени пожелания, още куп други артикули, включително и ученически пособия на много добра цена. Запишете се за нашия бюлетин и така винаги ще сте в крак с актуалните ни промоционални предложения за спестяване на още средства.