Уважаеми клиенти, Петък 24 Май ще бъдe почивен ден. Весели Празници!

За детската стая

Настрой низходяща посока

47 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

47 артикула

Страница
на страница

Продукти на фокус

Искате да създадете мечтания детски кът за своя мъник, който да е максимално функционален, практичен и удобен, но и да насърчава въображението, ученето и играта? Можете да го направите с правилните аксесоари за детската стая, които Dara.bg селектира специално за организирането на перфектната весела, стимулираща, и комфортна среда за детето. Такава, в която всичко е на място, всичко си има място и е подбрано с мисъл и истинска грижа за най-доброто на подрастващия.

Артикули за детската стая, която мъникът лесно ще заобича

В продуктовата ни категория за детската стая поместваме специално подбрани детски стоки, които ще направят пространството да изглежда още по-добре и да стане по-удобно за детето. Тук ще откриете добро качество:

Всички те са изработени така, че да отговорят на нуждите на мъника. Те са в свежи цветове, насърчаващи ведрото и оптимистично настроение и са създадени от материали, които няма да навредят на подрастващия.

С качествените ни кутии и органайзери за играчки и ученически пособия ще имате възможност да възпитавате организираност и подреденост у детето. Освен това така вещите му ще са предпазени от прах и ще са лесно откриваеми.

Апликациите, ръстомери и други декорации за стаята на малчугана, включително и часовници и фоторамки, ще бъдат едно страхотно допълнение към интериора, но и ще имат чисто функционално значение.

Разполагаме с голямо разнообразие от стикери, които могат да се лепят на стената, на вратата, на шкаф, гардероб или друго плоско обзавеждане.

Тук ще откриете красиви апликации за стена за посрещане на бебе и мама от изписването в родилното или за парти за разкриване на пола на бебето. Предлагаме и забавни цветни стикери, с които да внесете свежест в детската стая и да подхраните въображението на своя малчуган. В колекцията включваме както по-малки, така и по-големи стрикери в най-различни форми, размери и дизайни.

Можем да предложим и детски фоторамки, които са едновременно допълваща украса в детската стая, но и практична вещ със сантиментален елемент. Може да направите колекция от фоторамки, отразяващи всеки следващ етап от живота на мъника.

Изберете бърза поръчка и сигурна доставка от Dara

Не се колебайте дали да поръчате от нашия онлайн магазин Dara.bg. Цените, които ви предлагаме тук се отличават ярко на пазара със своята достъпност, а качеството на артикулите не отстъпва по стойност. При поръчка от нас ще спестите не само пари, но и време - доставяме на територията на цялата страна и не е необходимо да напускате дома си, за да се снабдите с необходимия артикул.