Уважаеми клиенти, Петък 22 Септември ще бъде почивен ден.

Детски оръжия

Настрой низходяща посока

37 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

37 артикула

Страница
на страница

Продукти на фокус

Добре дошли в необятният свят на детските играчки, където ще намерите богато разнообразие от видове и модели играчки, с които да зарадвате вашите деца. Забавлението е незаменима част от детството, а играчките са задължителни за осигуряването му.

В тази категория ви представяме няколко интересни артикула детски оръжия, с които децата обичат да създават различни игри. Едва ли има някой, който като дете да не е имал пистолет играчка или друго пособие, с което да влезе в ролята на полица, самурай, рицар или войн. Точно такива стоки сме събрали под наименованието детски оръжия.

Какви интересни детски оръжия играчки ще намерите при нас

В нашият онлайн магазин предлагаме разнообразие от играчки детски оръжия, които сме поместили в категорията Детски играчки за момчета. Това са едни от най-често предпочитаните играчки от момченцата, които се използват само с цел забавление.

Моделите, които предлагаме имат изключително реалистичен дизайн и външен вид, но може да бъдете спокойни, че те не са нищо повече от добре направени детски играчки. Ние гарантираме за безопасността при използването им.

А за най-любопитните от вас представяме няколко от най-често поръчваните детски оръжия през онлайн магазина на Dara.bg.

  • Пистолет с мерник, белезници, очила и заглушител;
  • Играчка пистолет и нож;
  • Комплект малък полицай;
  • Гранатомет с батерии;
  • Меч и щит;
  • Индукционна аларма;
  • Механизиран пистолет изстрелвачка;
  • Пистолет с меки куршуми;
  • Светещ меч "Емотикон".

Има още много интересни играчки, които ще намерите в категорията Детски оръжия. Искаме обаче да обърнем специално внимание на комплекта малък полицай. Този сет разполага с всичко необходимо, което е нужно на един малък полицай да опази своя дом от лошите.

От малки ни учат да имаме уважение към полицаите и да ги приемаме като авторитет. Затова не е изненадващо, че много малки момченца мечтаят да станат полицаи. Осъществете тази мечта на вашето дете и му подарете комплекта на малкия полицай. Гарантираме ви, че неговата радост ще е несравнима.

За каква възраст са подходящи тези играчки

Тъй като по-размер тези играчки не са малки те могат да се използват дори и от по-малки деца. Долната възрастова граница започва от 3 години като за някои играчки може да варира. Моделите, които предлагаме са безопасни за употреба, но ви съветваме винаги добре да ги оглеждате и да се запознавате с техните детайли преди да ги подарите на вашите деца.

Разгледайте какво предлагаме и набележете тези играчки, които най-много биха зарадвали вашето дете. Направете поръчка от нашият онлайн магазин и си осигурете един оригинален детски подарък.