Детски оръжия

Настрой низходяща посока

40 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

40 артикула

Страница
на страница

Продукти на фокус

Добре дошли в необятният свят на детските играчки, където ще намерите богато разнообразие от видове и модели играчки, с които да зарадвате вашите деца. Забавлението е незаменима част от детството, а играчките са задължителни за осигуряването му.

В тази категория ви представяме няколко интересни артикула детски оръжия, с които децата обичат да създават различни игри. Едва ли има някой, който като дете да не е имал пистолет играчка или друго пособие, с което да влезе в ролята на полица, самурай, рицар или войн. Точно такива стоки сме събрали под наименованието детски оръжия.

Какви интересни детски оръжия играчки ще намерите при нас

В нашият онлайн магазин предлагаме разнообразие от играчки детски оръжия, които сме поместили в категорията Детски играчки за момчета. Това са едни от най-често предпочитаните играчки от момченцата, които се използват само с цел забавление.

Моделите, които предлагаме имат изключително реалистичен дизайн и външен вид, но може да бъдете спокойни, че те не са нищо повече от добре направени детски играчки. Ние гарантираме за безопасността при използването им.

А за най-любопитните от вас представяме няколко от най-често поръчваните детски оръжия през онлайн магазина на Dara.bg.

  • Пистолет с мерник, белезници, очила и заглушител;
  • Играчка пистолет и нож;
  • Комплект малък полицай;
  • Гранатомет с батерии;
  • Меч и щит;
  • Индукционна аларма;
  • Механизиран пистолет изстрелвачка;
  • Пистолет с меки куршуми;
  • Светещ меч "Емотикон".

Има още много интересни играчки, които ще намерите в категорията Детски оръжия. Искаме обаче да обърнем специално внимание на комплекта малък полицай. Този сет разполага с всичко необходимо, което е нужно на един малък полицай да опази своя дом от лошите.

От малки ни учат да имаме уважение към полицаите и да ги приемаме като авторитет. Затова не е изненадващо, че много малки момченца мечтаят да станат полицаи. Осъществете тази мечта на вашето дете и му подарете комплекта на малкия полицай. Гарантираме ви, че неговата радост ще е несравнима.

За каква възраст са подходящи тези играчки

Тъй като по-размер тези играчки не са малки те могат да се използват дори и от по-малки деца. Долната възрастова граница започва от 3 години като за някои играчки може да варира. Моделите, които предлагаме са безопасни за употреба, но ви съветваме винаги добре да ги оглеждате и да се запознавате с техните детайли преди да ги подарите на вашите деца.

Разгледайте какво предлагаме и набележете тези играчки, които най-много биха зарадвали вашето дете. Направете поръчка от нашият онлайн магазин и си осигурете един оригинален детски подарък.