Канап и въжета

Настрой низходяща посока

18 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

18 артикула

на страница

Творенето на красиви декорации и вещи със собствени ръце е любимо ваше хоби, към което искате да се обръщате по-често? Или това е страничният ви занаят, с който придобивате допълнителен доход и имате нужда от презареждане на ресурсите ви с материали за декорация?

В Dara.bg имаме колекция от чудесни предложения в тази насока, които ще ви послужат да изпълните всеки планиран DIY и крафт проект с лекота и завършек до перфектен детайл. Качествените канап и въжета за декориране със сигурност са част от базовите ресурси, които трябва да си набавите. Затова ви предлагаме няколко страхотни варианта в категорията, които да станат част от вашия DIY арсенал за ръчно творене на красоти.

Канап и въжета с отлично качество и на ниска цена

Може да доверите своите крафт проекти в „ръцете“ на качествените материали, които предлагаме тук. Напълнете количката си с всички необходими материали за декориране и достигнете до сумата за безплатна доставка, за да се възползвате максимално от предимствата, които ви осигуряваме.

В асортимента ни предлагаме канап и въжета, които се подават на обработка наистина лесно и съответно с тях се работи леко. Предлагаме няколко различни размера, според диаметър и дебелина, които могат да послужат за сътворяване на различни по мащабност DIY проекти. Селектираме няколко модела плетки, така че да може да използвате канапа и въжетата за създаване на различаващи се декоративни ефекти с предпочитан завършек.

Поинтересувайте се и за дължината на канапа, за да сте сигурни, че ще закупите достатъчно количество за изпълнението на крафт идеите ви. А ние ще ви отговорим с различни разфасовки, които да посрещнат нуждите ви.

Търсите естествен канап за декорация със старинен ефект? Всеки любител на ръкоделието трябва да разполага с поне една ролка, а ние можем да ви предложим няколко страхотни алтернативи.

Искате да създадете цветен акцент в новия си DIY проект? Разгледайте цветните въжета в Dara.bg за декориране в розово, синьо, зелено, екрю или други актуални нюанси, с които да декорирате с размах.

За какво може да използвате канапените материали за декорация

Това е материал, който визуално се комбинира добре с много други различни DIY и крафт материали като дървесина, хартия, картон и стъкло. Внася винтидж текстура и естествени нотки в изработените вещи.

Може да се използва за декориране на картички, направа на ловец на сънища, за флорална аранжировка, за красиви опаковки, етикети за подаръци и прочие.

По-едрите модели са подходящи за по-мащабни проекти като например DIY мебели за интериорна и екстериорна употреба.